Deloitte forlenger i Bjørvika

Deloitte blir værende i Dronning Eufemias gate 14 i Oslo.
FORLENGER SAMARBEIDET: Sjur Gaaseide, administrerende direktør i Deloitte, og Ingrid Elisabeth Moe, daglig leder i Braathen Eiendom. | Foto: Deloitte
FORLENGER SAMARBEIDET: Sjur Gaaseide, administrerende direktør i Deloitte, og Ingrid Elisabeth Moe, daglig leder i Braathen Eiendom. | Foto: Deloitte

Avtalen er forlenget ut 2035 og omfatter rundt 15.000 kvadratmeter.

– Vi er godt fornøyd med å fortsette vår leieperiode her i Bjørvika. Ikke bare er det en sentral beliggenhet, men kontorfasilitetene og hvordan bygget møter alle miljømessig krav var avgjørende da vi signerte ny leieperiode, sier Deloitte-sjef Sjur Gaaseide i en pressemelding.

Deloitte og Braathen Eiendom trekker frem et svært godt samarbeid gjennom et leieforhold som har vart siden 2013, og ser frem til å fortsette og videreutvikle dette i tiden fremover.

– Deloitte er et verdensledende kompetanseselskap, og en svært viktig leietaker for Braathen Eiendom – ikke bare fordi leieforholdet er stort, men fordi vi er opptatt av å tiltrekke oss selskaper som er ledende innen sitt område, og som er godt rustet for fremtiden. Det er en stor glede for oss at de har valgt å bli i bygget i en ny og lang leieperiode ut 2035, sier Ingrid Elisabeth Moe, daglig leder i Braathen Eiendom.

Allerede under oppføringen av bygget, som er fra 2013, ble det investert i energieffektive og arealeffektive løsninger, tilpasset fremtidens bruk. Bygget som er tegnet av Snøhetta, har nå fått karakteren «Excellent» i henhold til miljøsertifiseringsverktøyet Breeam-in use.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også