Tidligere PwC-partner blir administrerende direktør

Kent-Helge Holst tar over sjefsstolen i Consto etter Hans Kristian Seterlund.
OVERTAR SJEFSSTOLEN: Kent-Helge Holst (t.h.) blir administrerende direktør i Consto når Hans Kristian Seterlund blir pensjonist. | Foto: Consto
OVERTAR SJEFSSTOLEN: Kent-Helge Holst (t.h.) blir administrerende direktør i Consto når Hans Kristian Seterlund blir pensjonist. | Foto: Consto

Det skriver Consto på sine hjemmesider.

– Jeg har stor respekt for det Hans Kristian (Seterlund) har bygget opp. Det er med ærefrykt og ydmykhet jeg tar over ledelsen i et av landets ledende entreprenørkonsern. Jeg ser fram til å jobbe i team med dyktige og offensive medarbeidere i Norge og Sverige, sier Holst til Avisa Nordland.

Entreprenørselskapet Consto ble etablert i Tromsø høsten 2006. 

I dag er konsernet landsdekkende. Det driver også virksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB, og har totalt over 1.300 ansatte.

Avtroppende administrerende direktør har vært med siden etableringen.

– Suksessformelen har vært å bygge opp virksomheten med dyktige mennesker med fagkunnskap, lokale nettverk og med vilje til alltid å gjennomføre det vi har påtatt oss, sier Seterlund i en uttalelse.

Han sier at det er vemodig å slutte, men at tiden er inne for å overlate roret til yngre krefter. I en overgangsperiode vil han fortsatt være tilgjengelig.

Etterfølgeren hans, Kent-Helge Holst, er født og oppvokst i Tromsø og utdannet statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Før 53-åringen overtok som konsernsjef i Consto Holding AS i 2015, var han partner i PwC. Holst er i dag også styreleder i Consto AS. Han overtar rollen som administrerende direktør fra Seterlund 9. mai, opplyser selskapet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også