Administrerende direktør i KPMG Norge tar ikke gjenvalg

Lars Inge Pettersen, som har vært administrerende direktør siden oktober 2019, ønsker ikke å stille til gjenvalg som leder for selskapet i en ny åremålsperiode.
SJEF I NESTEN FIRE ÅR: Lars Inge Pettersen har vært administrerende direktør i KPMG Norge siden oktober 2019. | Foto: KPMG Norge
SJEF I NESTEN FIRE ÅR: Lars Inge Pettersen har vært administrerende direktør i KPMG Norge siden oktober 2019. | Foto: KPMG Norge

Den administrerende direktøren har informert styreleder Monica Hansen om sin beslutning, skriver KPMG Norge i en kort pressemelding.

Styret i KPMG har derfor konstituert selskapets nestleder og leder for rådgivning, Rune Skjelvan, i rollen som administrerende direktør.

« KPMG vil gjennomføre valg av ny Senior Partner som planlagt på generalforsamlingen i juni», opplyser selskapet i pressemeldingen.

Generalforsamlingen finner sted onsdag 14. juni.

Før Pettersen ble administrerende direktør, var han leder for revisjon. Pettersen kom til KPMG fra Petroleum Geo-Services høsten 2008.

– Lars Inge Pettersen har foreløpig ikke bestemt seg for hva han ønsker å gjøre videre, skriver kommunikasjonssjef Vibeke Munthe-Kaas i KPMG Norge til AdvokatWatch, men avviser samtidig at Pettersen har sagt opp.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også