Deloitte vil gi unge medarbeidere muligheten til å jobbe tett med ledelsen: – Vi trenger de som tør å si det de mener

Revisjonsselskapet har etablert en gruppe som skal møte toppledelsen flere ganger i året. Ett av målene er å få flere til å bli værende i jobben som revisor.
PROSJEKTLEDER: HR-leder May Christensen (innfelt) er prosjektleder for gruppen. | Foto: Jon Olav Nesvold, NTB / Deloitte
PROSJEKTLEDER: HR-leder May Christensen (innfelt) er prosjektleder for gruppen. | Foto: Jon Olav Nesvold, NTB / Deloitte

Gruppen har fått navnet «Young Advisory Board», skriver Kapital i sitt nye magasin.

Den skal ha tre årlige halvdags møter med toppledelsen i Deloitte, og flere egne arbeidsmøter, for å fremme aktuelle saker som de unge er opptatt av. Ideen kommer fra Deloitte i Danmark, hvor en gruppe ble opprettet i 2021.

I Norge er HR-leder May Christensen er prosjektleder for gruppen.

– Utvalgskriteriene har blant annet vært geografi, kjønn og faglig bakgrunn, forteller Christensen, og legger til at de som er med i gruppen må tørre å si det de mener og i tillegg ha et ønske om å representere de unge i Deloitte.

Gruppen består av åtte medarbeidere. Jostein Lund Halvorsen er en av dem.

– Ettersom vi er så mange unge her, så kan det være noen som føler at det er en for stor avstand mellom ledelsen i selskapet og alle oss som har begrenset med erfaring. Jeg ønsker å være med å bidra til å redusere dette gapet samt være med på å utnytte ideer fra oss unge i samspill med ledergruppens erfaringer og kunnskap, sier Halvorsen til Kapital.

Deloitte-partner Torgeir Dahle tilhører ledergruppen som skal motta innspillene. Han ser frem til å høre fra de unge, og sier at Deloitte med dette tar samarbeidet rundt selskapets strategiske prioriteringer til et nytt nivå.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også