Advokatfirma Tofte styrker sitt marked utenfor Sørlandet

Sørlandsfirmaet Tofte har ansatt advokat og partner Jan Erik Johansen, som kommer til å ha sitt primære kontorsted i Oslo.
Daglig leder Elisabeth Slettedal og Jan Erik Johansen. | Foto: Tofte
Daglig leder Elisabeth Slettedal og Jan Erik Johansen. | Foto: Tofte

Det opplyser advokatfirmaet i en melding på sine nettsider.

«På denne måten styrker Advokatfirma Tofte sitt marked også utenfor Sørlandet. Digitale arbeidsprosesser gjør at det er mulig for oss å tiltrekke oss kompetanse man ellers ikke ville fått tilgang til på grunn av geografiske forhold.», skriver Tofte.

Jan Erik Johansen er spesialist innenfor fast eiendom, med hovedvekt på ekspropriasjonsrett og plan- og bygningsrett, som han skal fortsette å jobbe med i Tofte.

Johansen kommer fra Haavind hvor han ifølge Tofte har særlig bistått med rådgivning og tvisteløsning i forbindelse med utbygging av infrastruktur som veier, lufthavner og kraftlinjer.

«Videre har han omfattende erfaring med tvisteløsning, derunder for domstolene og ved voldgift. Dette inkluderer blant annet saker for staten, Avinor og Statnett.», skriver Tofte videre.

–  Jeg er glad for og stolt over å bli en del av Toftes sterke fagmiljø. Ikke minst har Tofte lange tradisjoner innenfor «mine» rettsområder, ekspropriasjonsrett, planjuss og fast eiendom for øvrig, sier Johansen.

– Jeg opplever at firmaet hele tiden jobber med å levere enda bedre produkter til kundene og at det er et firma for fremtiden. Tofte er i gang med en spennende utviklingsprosess som det blir gøy å ta del i, avslutter han.

– Jeg skjønner at det er et poeng å være et stort firma, men slaget står ikke på omsetning for oss

De 10 største advokatfirmaene på Sørlandet

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også