Han er ny managing partner i Øverbø Gjørtz

Finn Lervik overtar rollen etter Bjarte Aambø.
Finn Lervik er ny managing partner i Øverbø Gjørtz. | Foto: Øverbø Gjørtz
Finn Lervik er ny managing partner i Øverbø Gjørtz. | Foto: Øverbø Gjørtz

Det skriver advokatfirmaet i et innlegg på LinkedIn.

«Han gleder seg til å ta fatt på rollen som daglig leder, og ønsker å videreføre det gode arbeidet som er gjort i firmaet de siste årene», skriver advokatfirmaet fra Møre og Romsdal om Lervik.

Den nye daglige lederen er tilknyttet Øverbø Gjørtz' faggruppe for skatt og merverdiavgift, herunder særavgifter, opplyser firmaet.

Lervik har 25 års erfaring innen merverdiavgiftsplanlegging for næringsdrivende og offentlige virksomheter, og gir også generell selskapsrettslig bistand, skriver firmaet på sine hjemmesider.

Den siste tiden har vært innholdsrik for Øverbø Gjørtz.

Samme dag som Lervik tiltrådte som ny daglig leder, 1. januar, ble Marthe Strandman Urvik tatt opp som partner i advokatfirmaet.

1. januar var dessuten dagen da partner Ole Houlder Rødstøl, som har holdt til i Molde, tok fatt på pensjonisttilværelsen. Han har vært partner helt siden 1990, da advokatfirmaet het Advokatfirmaet Frisvold, Øverbø, Standal, Myrset, Hansen, Rødstøl.

Øverbø Gjørtz har kontorer i Kristiansund, Molde, Ålesund og Ørsta. Advokatfirmaet omsatte for 57 millioner kroner i 2020 og er dermed det tredje største på Vestlandet, målt etter omsetning.

Gir seg som partner: – Vi gamle travere tror vi er uerstattelige. Det er vi strengt tatt ikke

Blir partner i Øverbø Gjørtz: – Spesielt hyggelig at vi får inn en kvinnelig partner som er flasket opp i våre egne rekker 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også