Eirik Wold Sund blir partner i Schjødt

Advokatfirmaet styrker sin sjømatsatsing med en gammel kjenning.
COMEBACK: Sund var advokatfullmektig i Schjødt fra januar 2017 til april 2018. Nå blir han partner. | Foto: Schjødt
COMEBACK: Sund var advokatfullmektig i Schjødt fra januar 2017 til april 2018. Nå blir han partner. | Foto: Schjødt

Det opplyser Schjødt i en pressemelding.

Sund tiltrer når han har fullført arbeidet med sin doktorgrad om et emne i skjæringsfeltet mellom kontraktsrett og havbruksrett. Ifølge Schjødt regnes Sund som en av landets fremste jurister innen fiskeri- og havbruksrett, med et stort nettverk innen næringen. Advokatfirmaet omtaler Sund som en viktig rekruttering med tanke på firmaets fiskeri- og havbrukssatsing.

– Med Eirik har vi fått den kandidaten som sto øverst på ønskelisten vår. Vi ser frem til at hans erfaring og ekspertise skal komme våre klienter til gode. At Eirik vender tilbake til Schjødt, bidrar til å styrke vår posisjon som et av de fremste advokatfirmaene innen fiskeri og havbruk, uttaler Tore Fjørtoft.

Partner Fjørtøft leder Schjødts fiskeri- og havbruksgruppe.

Sund har erfaring fra blant annet Schjødt, Justisdepartementets lovavdeling, Nærings- og fiskeridepartementet og Universitetet i Oslo. Han er spesialisert i fiskeri- og havbruksrett og tilgrensende disipliner. Sund er blant annet forfatter av kommentatorutgaven til akvakulturloven, og har ledet arbeidet med utredningen av myndighetsorganiseringen i havbruksforvaltningen ved Nordisk institutt for sjørett ved Universitetet i Oslo, skriver Schjødt.

Sund blir en del av Schjødts fiskeri- og havbruksgruppe ved kontoret i Oslo, men skal betjene klienter langs hele kysten, opplyser advokatfirmaet.

Schjødt kunngjør signeringen av Sund dagen etter at det ble klart at Wiersholm henter Erik Staurset Andresen fra nettopp Schjødt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også