Arntzen de Besche tar opp partner fra egne rekker: – Jeg er stolt og glad

Even Næstvold kom til Arntzen de Besche i 2014. Nå blir han partner.
ARBEIDSRETTSADVOKAT: Even Næstvold er spesialisert innenfor arbeidsrett. Nå blir han partner. | Foto: Arntzen de Besche
ARBEIDSRETTSADVOKAT: Even Næstvold er spesialisert innenfor arbeidsrett. Nå blir han partner. | Foto: Arntzen de Besche

Det opplyser advokatfirmaet på sine hjemmesider.

– Jeg kunne ikke begynt på et bedre sted tilbake i 2014, og det er ikke uten grunn at jeg har blitt værende. Jeg er stolt og glad for at jeg nå blir tatt opp i partnerskapet i dette firmaet og i dette fagmiljøet, uttaler Næstvold.

– Jeg vil takke partnerskapet for at vi tør satse på yngre ressurser, og at vi evner å rekruttere internt. Vi skal fortsatt være best. Det er en stor oppgave, men det er en jeg gleder meg til å ta fatt på, fortsetter Næstvold.

Han begynte som advokatfullmektig i Arntzen de Besche i 2014, og bistår klienter innenfor hele spekteret av norsk arbeidsrett og i internasjonale ansettelsesspørsmål. Næstvold gir også råd knyttet til små og store prosjekter, transaksjoner og tvist, opplyser advokatfirmaet.

Sven Bjørk leder firmaets arbeidsrettsavdeling og har jobbet tett sammen med den nyutnevnte partneren de siste ti årene. Han er fornøyd.

– Even har allerede en sentral rolle i vår avdeling. Han er en svært dyktig advokat som nyter stor respekt blant både kollegaer og klienter. At Even fortsetter sin karriere hos oss som partner er utrolig kult, og det styrker vår posisjon som Norges ledende arbeidsrettsavdeling, uttaler Bjørk.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også