Wiersholm henter sjømatpartner fra Schjødt: – Et viktig satsingsområde

Erik Staurset Andresen skal være tilknyttet Wiersholms kontor i Trondheim.
NYSIGNERINGER: Erik Staurset Andresen (t.v.) og Sigrid Ratvik Østvik blir en del av Wiersholms sjømatteam, som ledes av Svein-Helge Hanken. | Foto: Wiersholm
NYSIGNERINGER: Erik Staurset Andresen (t.v.) og Sigrid Ratvik Østvik blir en del av Wiersholms sjømatteam, som ledes av Svein-Helge Hanken. | Foto: Wiersholm

Wiersholm informerer om signeringen av Andresen i en pressemelding.

– Wiersholms satsing på sjømatnæringen er fremoverlent, med økt tilstedeværelse i en av sjømatnæringens viktigste byer. Med så mange dyktige og hyggelige kollegaer ser jeg virkelig frem til å komme i gang, uttaler Andresen, som har jobbet i Schjødt siden 2023, i den forbindelse.

Andresen var partner i Øverbø Gjørtz før han gikk til Schjødt. Han har ikke vært medeier i Norges største advokatfirma, men blir nå det i Wiersholm.

Andresen har gitt råd til klienter innen fiskeri- og havbruksnæringen i hele landet, blant annet i spørsmål knyttet til regulatoriske rammebetingelser og konsesjoner/tillatelser, søknadsprosesser og klagesaker for alle sektormyndigheter, kontraktsforhandlinger og tvisteløsning.

Han har tidligere arbeidet som advokat i fiskeri- og havbruksavdelingen i Wikborg Rein og som jurist hos Fiskeridirektoratet. I direktoratet jobbet Andresen i fem år med regelverksutvikling og klagebehandling av tildelings- og tilsynssaker innenfor havbruksforvaltningen.

Svein-Helge Hanken er partner i Wiersholm og leder firmaets sjømatteam. Næringen er et strategisk viktig satsingsområde for advokatfirmaet.

– Sjømatnæringen er en av Norges viktigste og raskest voksende næringer, og vi har stor tro på at bransjen vil fortsette å vokse og utvikle seg i de kommende årene, uttaler Hanken i pressemeldingen fra Wiersholm.

Advokatfirmaet styrker også sjømatteamet med advokatfullmektig Sigrid Ratvik Østvik, som i likhet med Andresen melder overgang fra Schjødt.

Hun skal være tilknyttet både Oslo- og Trondheim-kontoret.

– Jeg ser veldig frem til å bli en del av sjømatsatsingen i Wiersholm og bidra til å videreutvikle denne sammen med engasjerte og positive kollegaer. Ikke minst har jeg stor tro på etableringen av kontoret i Trøndelag og nærheten det gir til aktiviteten som foregår langs kysten, sier Østvik i en uttalelse.

Leder Hanken gleder seg over de to nysigneringene.

– Med rekrutteringen av Erik og Sigrid, som begge sitter på viktig spesialistkompetanse og har lang erfaring fra bransjen, får vi nå et komplett sjømatteam som kan bistå klienter med alle problemstillinger i næringen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også