Haavinds ledergruppe i Bodø er satt

Jannicke Knudtzon Rokkan og Bjørn Immonen skal lede Haavinds nye kontor i Bodø. 
LEDER: Jannicke Knudtzon Rokkan og Bjørn Immonen skal lede Haavinds nye kontor i Bodø. | Foto: Haavind
LEDER: Jannicke Knudtzon Rokkan og Bjørn Immonen skal lede Haavinds nye kontor i Bodø. | Foto: Haavind

I forrige måned ble det kjent at Haavind etablerer seg i Bodø. Dette er advokatfirmaets første kontor utenfor Oslo

– Vi ser Nordland som en spennende region i sterk vekst, med høy grad av innovasjon, og som i stadig større grad bidrar til verdiskapingen i Norge. For oss er det viktig med nærhet til kundene, og det vil vi nå i enda større grad sikre gjennom et eget kontor i Bodø, uttalte managing partner i Haavind, Preben Brecke.

Det er to partnere som skal lede Haavinds nye kontor. Den ene, Bjørn Immonen fra Nord Advokatfirma, ble lansert i forrige måned. Immonen har særlig kompetanse innenfor fast eiendom, entreprise og kontraktsrett.

Nå opplyser Haavind i en pressemelding, som er gjengitt av flere lokale medier, at Jannicke Knudtzon Rokkan blir den andre partneren og lederen ved det nye kontoret. Hun kommer fra stilling som partner og leder av KPMG Laws kontor i Bodø. Hun har også bakgrunn som juridisk direktør i eiendomskonsernet Christian Jakhelln. Videre jobbet hun i Skatteetaten i perioden 2002-2009.

– Vi er veldig fornøyd med at Jannicke Knudtzon Rokkan, en dyktig forretningsadvokat med et stort nettverk og lang fartstid i Bodø, nå blir en ledende kraft fra vårt Bodø-kontor sammen med partner Bjørn Immonen, sier Brecke.

Tirsdag bekreftet for øvrig Haavind at de også henter inn Elin Mack Løvdal som ny partner. Løvdal, som kommer fra Clp, skal jobbe ved advokatfirmaets kontor i Oslo.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også