Advokat går inn i lederrolle i BDO

Trine A. Lorentzen har de siste fem årene ledet BDO Advokater i Østfold. Nå tar hun over rollen som regionleder for BDO Østfold. 
LEDERBYTTE: Avtroppende regionleder Knut Evensen (t.v.) og ny regionleder for BDO i Østfold, Trine A. Lorentzen. | Foto: Sindre Lien Rildå
LEDERBYTTE: Avtroppende regionleder Knut Evensen (t.v.) og ny regionleder for BDO i Østfold, Trine A. Lorentzen. | Foto: Sindre Lien Rildå

Det opplyser BDO i en pressemelding. 

Trine A. Lorentzen har de siste fem årene jobbet som advokat i BDO Advokater. Tidligere har hun erfaring fra Skatteetaten og PwC. Lorentzen arbeider særlig innen skatterett, selskapsrett og transaksjonsstøtte. 

I meldingen skriver de at hun de siste årene har ledet BDO Advokater i Østfold med solid vekst. 

– Hun har vist enestående lederegenskaper og har en dyp forståelse av våre operasjoner og markedet i Østfold, forteller tidligere regionleder, Knut Evensen, om sin arvtager. 

Lorentzen tar nå over lederrollen for BDO i Østfold, som utgjør 160 ansatte fordelt på kontoret i Moss, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Ørje og Askim. 

Trine Agathe Lorentzen har vært en del av BDO Østfold siden høsten 2019, og har ledet BDO Advokater i Østfold med en solid vekst. De jobber tett på tvers av både lokasjoner og sine fire tjenesteområder Revisjon, Business Services, Consulting og BDO Advokater, skriver BDO i meldingen. 

– Jeg er svært takknemlig for muligheten til å lede denne fantastiske regionen og ser frem til å bygge videre på det solide fundamentet som Knut har lagt og utvikle BDO videre, sier Lorentzen i meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også