Åpnet nytt advokatkontor på Sunnmøre

Fredag åpnet Advokatene i Grimmergården et nytt distriktskontor på Stranda på Sunnmøre.
Camilla Solbakken (t.v.) og Mari Vik-Slettvoll åpner distriktskontor i hjembygden Stranda. | Foto: Advokatene i Grimmergården
Camilla Solbakken (t.v.) og Mari Vik-Slettvoll åpner distriktskontor i hjembygden Stranda. | Foto: Advokatene i Grimmergården

Det skriver Nyss.

Advokatene Camilla Solbakken og Mari Vik-Slettvoll er en del av advokatfellesskapet Advokatene i Grimmergården i Ålesund. Nå utvider de fellesskapet, med nytt distriktskontor på Stranda.

– Vi har begge nær tilknytning til bygda, og ønsker med dette å sørge for at folk på Stranda og i bygdene rundt fremdeles skal ha tilgang til god juridisk bistand lokalt, sier Solbakken.

Avisen skriver at åpning av det nye distriktskontoret kommer etter at Vik-Slettvolls far, advokaten Olav V. Myklebust, trapper ned sin virksomhet. Advokatduoen tar over Myklebusts lokaler.

Solbakken fullførte sin master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen i 2006. Solbakkens arbeidsområder er rådgivning og prosedyre i saker vedrørende blant annet arverett, skifte av dødsbo, ektefelleskifte og økonomisk oppgjør mellom samboere, barnevernssaker, foreldretvister, arbeidsrett, kontraktsrett, fast eiendom, gjeldsforhandling og konkurs, og strafferett både som forsvarer og bistandsadvokat.

Vik-Slettvoll var ferdigutdannet fra Universitetet i Oslo i 2003. Hennes arbeidsområder er også rådgivning og prosedyre i saker som blant annet barne- og familierett, arv- og skifterett, barnevern, ulike typer kontraktsrett, konkurs, og strafferett herunder oppdrag som forsvarer og bistandsadvokat.

Både Solbakken og Vik-Slettvoll påtar seg regelmessig oppdrag som bostyrer for Møre og Romsdal tingrett i konkursbo og offentlig skifte av dødsbo.

Advokatene i Grimmergården mener domstolsreformen ikke bør reverseres 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også