Advokatfirma forlenger samarbeid med næringsforening

Tofte har signert en ny partneravtale med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.
Daglig leder Elisabeth Slettedal i Tofte signerer den nye partneravtalen med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Til høyre i bildet er direktør Trond Backer og partneransvarlig Odd-Arild Skonhoft i foreningen. | Foto: Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Daglig leder Elisabeth Slettedal i Tofte signerer den nye partneravtalen med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Til høyre i bildet er direktør Trond Backer og partneransvarlig Odd-Arild Skonhoft i foreningen. | Foto: Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

Tofte blir hovedsamarbeidspartneren til Næringsforeningen i Kristiansandsregionen i to nye år, melder sistnevnte i en pressemelding.

Ifølge pressmeldingen vil Tofte bistå foreningen og medlemmene ved behov, i tillegg skal advokatfirmaet gjennom kurs og foredrag rette fokus mot tema, som medlemmene eventuelt er opptatt av.

– Vi opplever at Næringsforeningen er en viktig arena for næringslivet i regionen. Vi ønsker å være en del av dette og å følge med på utviklingen som skjer, sier daglig leder i Tofte, Elisabeth Slettedal i pressmeldingen.

– Med over 1100 medlemsbedrifter et det et fint sted å bygge nettverk og å møte spennende aktører i vårt område. Vi har store ambisjoner om å være ledende og blant de største advokatfirmaene på Sørlandet, og ansetter nå flere advokater/advokatfullmektiger. Tofte har fokus på spesialisering blant våre advokater, og skal bistå våre klienter effektivt og med høy kvalitet, legger hun til.

Slettedal viser videre til at næringslivet i regionen også er viktig for advokatfirmaet innen deres arbeidsområder, spesielt arbeidsliv, selskapsrett, eiendom og entreprise.

– Tofte har vært en viktig ambassadør for Næringsforeningen i den tiden som partner. De er opptatt av å bruke våre medlemmer når det er tjenester de trenger, og især partnerne. Der er de et forbilledlig eksempel på hvordan en benytter nettverket. Vi er derfor veldig fornøyde med at de nå er med oss som partnere i to nye år, sier partneransvarlig, og salgs- og markedsleder i Næringsforeningen, Odd-Arild Skonhoft.

Fortsetter veksten etter selskapsendring

Seks år på rad med vekst

Fra Wiersholm til Tofte 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også