AdvokatWatch

Fra Wiersholm til Tofte

Advokatfullmektig forlater Wiersholm og blir en del av Tofte sine faggrupper for arbeids- og selskapsrett.

Marte Svardal Haugland er ny advokatfullmektig i Tofte. | Foto: Tofte

Det melder Tofte selv på LinkedIn.

Marte Svardal Haugland startet i Wiersholm i 2020, etter hun fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo samme år. Under utdanningen jobbet hun også over ett år som frivillig saksbehandler for Gatejuristen i Oslo.

I Wiersholm var Haugland blant annet med i rådgivningsteamet som bistod aksjonærene i Promon om deres salg av aksjene i Promon til GRO Capital. Hun var en del av compliance-teamet til Wiersholm, hvor hun blant annet var med og arrangerte nettverkssamling.

Nå har hun forflyttet seg til Kristiansand og blir advokatfullmektig i advokatfirmaet Tofte.

I Tofte blir hun en del av deres faggrupper for arbeids- og selskapsrett, men de skriver på sine hjemmesider at hun også skal jobbe innenfor andre rettsområder.

Haugland har erfaringen innenfor arbeidsrett, selskapsrett, compliance, og har bistått flere norske og utenlandske klienter med løpende rådgivning og tvisteløsning innenfor et bredt spekter av saker, skriver Tofte videre.

– Vi ønsker Marthe hjertelig velkommen på laget, skriver Tofte på LinkedIn.

Advokatfirma Tofte styrker sitt marked utenfor Sørlandet

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch