CLP har inngått samarbeidsavtale med NHO Service og Handel

CLP skal bistå medlemmene i NHO Service og Handel ved behov.
Bransjedirektør for handel Linda Vist i Nho Service og Handel, assosiert partner Hans Jørgen Langeland og partner Kjetil Vågen i CLP. | Foto: NHO Service og Handel/CLP
Bransjedirektør for handel Linda Vist i Nho Service og Handel, assosiert partner Hans Jørgen Langeland og partner Kjetil Vågen i CLP. | Foto: NHO Service og Handel/CLP

I en pressemelding mandag skriver NHO Service og Handel (NHOSH), at de har inngått en samarbeidsavtale med CLP.

«Ett av behovene blant NHOSH-medlemmer er informasjon og rådgivning innen det stadig mer komplekse juridiske landskapet for tjeneste- og varehandelsaktører», heter det i pressemeldingen.

«For å kunne tilby sine medlemmer nyttig juridisk informasjon på nettsider, seminarer og i andre kanaler, og ved behov å kunne vise videre til spesialisert juridisk kompetanse innen tjeneste- og varehandel, har NHOSH inngått en samarbeidsavtale med advokatfirmaet CLP», står det videre.

NHO Service og Handel har 8.125 medlemmer med 93.500 årsverk ved inngangen til mai i år, opplyser NHOSH på sine nettsider.

Tjeneste- og varehandel er et viktig satsingsområde i CLP, og nylig fortalte AdvokatWatch at assosiert partner Hans Jørgen Langeland og partner Kjetil Vågen i CLP, samt partner Carl Arthur Christiansen i Ræder, har etablert et eget fagforum for handelsrett.

– Ambisjonen med dette forumet er rett og slett å samle de som er interessert i handelsrett, og å skape et kvalitetsnettverk rundt dette. Handelsrett som fagområde har så langt ikke fått den frittstående statusen som jeg mener det fortjener, uttalte Langeland til AdvokatWatch.

Etablerer eget fagforum for handelsrett: – Det har så langt ikke fått den frittstående statusen som jeg mener den fortjener

Storebrand-advokat blir assosiert partner i CLP

CLP-partner er blitt styreleder i Krogsveen 

Managing partner i CLP: – Man kan stille seg spørsmålet om det er bærekraftig med like hardt kjør hvert år 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også