AdvokatWatch

CLP har inngått samarbeidsavtale med NHO Service og Handel

CLP skal bistå medlemmene i NHO Service og Handel ved behov.

Bransjedirektør for handel Linda Vist i Nho Service og Handel, assosiert partner Hans Jørgen Langeland og partner Kjetil Vågen i CLP. | Foto: NHO Service og Handel/CLP

I en pressemelding mandag skriver NHO Service og Handel (NHOSH), at de har inngått en samarbeidsavtale med CLP.

«Ett av behovene blant NHOSH-medlemmer er informasjon og rådgivning innen det stadig mer komplekse juridiske landskapet for tjeneste- og varehandelsaktører», heter det i pressemeldingen.

«For å kunne tilby sine medlemmer nyttig juridisk informasjon på nettsider, seminarer og i andre kanaler, og ved behov å kunne vise videre til spesialisert juridisk kompetanse innen tjeneste- og varehandel, har NHOSH inngått en samarbeidsavtale med advokatfirmaet CLP», står det videre.

NHO Service og Handel har 8.125 medlemmer med 93.500 årsverk ved inngangen til mai i år, opplyser NHOSH på sine nettsider.

Tjeneste- og varehandel er et viktig satsingsområde i CLP, og nylig fortalte AdvokatWatch at assosiert partner Hans Jørgen Langeland og partner Kjetil Vågen i CLP, samt partner Carl Arthur Christiansen i Ræder, har etablert et eget fagforum for handelsrett.

– Ambisjonen med dette forumet er rett og slett å samle de som er interessert i handelsrett, og å skape et kvalitetsnettverk rundt dette. Handelsrett som fagområde har så langt ikke fått den frittstående statusen som jeg mener det fortjener, uttalte Langeland til AdvokatWatch.

Etablerer eget fagforum for handelsrett: – Det har så langt ikke fått den frittstående statusen som jeg mener den fortjener

Storebrand-advokat blir assosiert partner i CLP

CLP-partner er blitt styreleder i Krogsveen 

Managing partner i CLP: – Man kan stille seg spørsmålet om det er bærekraftig med like hardt kjør hvert år 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch