CLP-partner er blitt styreleder i Krogsveen

Nytt verv for partner Elin Mack Løvdal i CLP.
Partner Elin Mack Løvdal i CLP er den nye styrelederen i Krogsveen. | Foto: CLP
Partner Elin Mack Løvdal i CLP er den nye styrelederen i Krogsveen. | Foto: CLP

Partner i CLP, Elin Mack Løvdal, er den nye styrelederen i Krogsveen. Det opplyser Løvdal på sin egen LinkedIn-profil.

Eiendomsmegleren omsatte i 2020 for 574,5 millioner kroner, og Løvdal overtar etter Leif Johan Laugen.

Løvdal er ifølge CLP en av initiativtakerne til Styrelisten, som er et pro-bono mangfoldsprosjekt som kobler potensielle styremedlemmer med selskaper/styrer.

Hun kom til CLP i 2016 fra en tilværelse som senioradvokat hos BAHR. Hun har tidligere også jobbet som rådgiver i Forsvarsdepartementet.

«Elin Mack Løvdal har bred erfaring som advokat, med et hovedfokus på eiendomsrelatert virksomhet; transaksjoner, utvikling, leie, forvaltning, finansiering, selskapsrett og strukturering av investeringer. Hun er spesialisert innen M&A, med et tydelig fokus på eiendomstransaksjoner, inkludert sale lease back transaksjoner, forward transaksjoner, syndikerte investeringsstrukturer med skreddersydde honorarmodeller, samt joint venture strukturer og andre saminvesteringsmodeller», skriver CLP om Løvdal på sine nettsider.

«Hun har også bred kompetanse innen eiendomsutvikling, herunder selskapsmessig og eiendomsrettslig strukturering av større utviklingsprosjekter. Hun bistår i alle spørsmål knyttet til utleie og annen forvaltningsrelatert virksomhet», heter det videre.

CLP bikket 200 millioner kroner i omsetning i fjor, men managing partner Lars Gunnar Aas erkjente overfor AdvokatWatch, at det koster å vokse i et raskt tempo.

– Fjoråret var ekstremt intenst og arbeidskrevende, og man kan stille seg spørsmålet om det er bærekraftig med like hardt kjør hvert år, sa han.

– Vi har møtt økt etterspørsel med en del nye ansettelser på alle nivåer i firmaet, dels som utvidelser av tjenestespekteret og dels for å unngå overbelastning, la han til.

Bodil Kristine Høstmælingen blir assosiert partner i CLP: – De har et fagmiljø som jeg opplever å matche veldig bra med

Sluttet i CLP: – Det er så kjekt at han går mot strømmen og har kommet til oss

Managing partner i CLP: – Man kan stille seg spørsmålet om det er bærekraftig med like hardt kjør hvert år 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også