Økland og Tryti inngår entreprisesamarbeid

Vil styrke entreprise som fagområde.
Daglig leder Audun L. Bollerud i Økland (t.v) og Helge A. Tryti i Advokatfirmaet Tryti. | Foto: Økland/Tryti
Daglig leder Audun L. Bollerud i Økland (t.v) og Helge A. Tryti i Advokatfirmaet Tryti. | Foto: Økland/Tryti

I en pressemelding onsdag ettermiddag går det frem at Økland på Lillestrøm og Tryti i Oslo har inngått et samarbeid på entrepriserett. Ifølge pressemeldingen vil advokatfirmaene utnytte hverandres erfaring og kompetanse, i tillegg til å øke kapasiteten til å påta seg store oppdrag.

Det understrekes at selv om Økland og Tryti vil ha et løpende samarbeid på fagområdet, vil de to fortsatt være selvstendige advokatfirmaer.

– Helge A. Tryti er en nestor i entreprisefaget og firmaet har en klar profil på entreprise. De er også svært gode på kursing av byggebransjen. Kombinert med vår entrepriseavdeling og dyktige advokater har vi stor tro på dette samarbeide, sier daglig leder i Økland, Audun L. Bollerud.

Tryti har tre advokater, med entreprise som eget fagområde. Det opplyses om at Øklands entrepriseadvokater er på plass i Oslo for å drive virksomhet i tett samarbeid med den nye samarbeidspartneren.

– Økland har etablert et imponerende entrepriseteam med lang erfaring og spisskompetanse. Et team som passer godt med vår profil. Vi får nå tilgang til kompetanse som gjør oss i stand til å ta flere og større oppdrag, sier Helge A. Tryti.

Økland omsatte for 80,2 millioner kroner i fjor, mens Tryti hadde en omsetning på 5,5 millioner kroner.

Malin Renate Ranheim blir ny styreleder i Økland & Co 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også