Malin Renate Ranheim blir ny styreleder i Økland & Co

Økland & Co i Lillestrøm gjør også endringer blant styremedlemmene.
Bjørn Brodwall, Ina Tvervåg Mikalsen, Malin Renate Ranheim og Audun Bollerud. | Foto: Økland
Bjørn Brodwall, Ina Tvervåg Mikalsen, Malin Renate Ranheim og Audun Bollerud. | Foto: Økland

Malin Renate Ranheim tar over som styreleder etter Vegard Øien i Økland & Co, opplyser advokatfirmaet i en melding til AdvokatWatch.

– Ranheim vil fortsette der Øien slapp, med et klart mål om å fortsette firmaets gode utvikling. Den avtroppende styrelederen har siden 2016 konsentrert seg om at Økland skal vokse og ta en tydelig posisjon som forretningsadvokatene på Romerike, heter det i meldingen.

Det blir også rokering blant styremedlemmene. Ut går Tor Erlend Framstad og Gjermund Pekeberg, mens nevnte Ranheim altså rykker opp til styreleder. Nye styremedlemmer er daglig leder Audun Bollerud, samt partnerne Bjørnar Brodwall og Ina Tvervåg Mikalsen. Sistnevnte gjorde AdvokatWatch et intervju med i april i forbindelse med at hun kom fra Glittertind.

De senere årene har Økland knyttet til seg advokater med spisskompetanse innenfor både entreprise, eiendom, selskapsskatt, offentlige anskaffelser og eiendom. Sammen med M&A, arbeidsrett og generell kontraktsrett, utgjør dette advokatfirmaets viktigste fagfelt, opplyses det om i meldingen.

Ifølge nettsidene til Økland, er det totalt 46 medarbeidere i firmaet. Målet er å runde 50 ansatte innen andre kvartal 2023.

– Vi skal jobbe videre med å befeste den posisjonen vi har i dag, med konkurransedyktig lønn for alle stillingskategorier og fokus på å bygge et sterkt lag både faglig og sosialt, sier Malin Renate Ranheim.

Hun sier videre at Økland & Co vil fortsette å ta opp konkurransen med de store Oslo-firmaene.

– Det viktigste for oss blir å styrke posisjonen vår gjennom riktig vekst og sunn, lønnsom drift, sier hun.

Økland & Co omsatte for 80,2 millioner kroner i fjor, ned 6,2 prosent sammenliknet med året før. Det var for øvrig den første omsetningsnedgangen i Økland & Co siden 2009.

– Vi kom litt bak budsjettet og litt ned i omsetningen. Hovedtingen vi merket var korona og mange nedstengninger i vårt område. Det ble noe roligere enn vi hadde tenkt oss, så vekststrategien ble satt litt på vent, sa Audun Bollerud til AdvokatWatch da resultatet ble kjent.

De 10 største advokatfirmaene på Østlandet

– Det har vært en overgang å gå fra å ansatt til å være partner

– Det ble noe roligere enn vi hadde tenkt oss, så vekststrategien ble satt litt på vent 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også