Hun er PwC sin nye partner og avdelingsleder i Tromsø

Asta Lassesen forlater rollen som sjef for Hurtigruten Expeditions og blir leder for PwC sin konsulentavdeling ved Tromsø-kontoret. 
NY PARTNER: Asta Lassesen (t.v.) er ny partner og leder av konsulentavdelingen i Tromsø. Her med partner og kontorleder hos PwC i Tromsø, Ørjan Renø. | Foto: PwC
NY PARTNER: Asta Lassesen (t.v.) er ny partner og leder av konsulentavdelingen i Tromsø. Her med partner og kontorleder hos PwC i Tromsø, Ørjan Renø. | Foto: PwC

Det opplyser PwC i en pressemelding. 

Lassesen kommer til PwC fra Hurtigruten-konsernet, hvor hun blant annet har vært sjef for Hurtigruten Expeditions. Hun har også vært i konsernledelsen siden 2012, med roller som kommersiell direktør og finansdirektør. 

Nå blir hun partner i PwC og skal lede Tromsø-kontorets konsulentavdeling. 

I pressemeldingen uttrykker partner og kontorleder i Tromsø, Ørjan Renø, at han tror Lassesen og hennes erfaring er riktig i denne rollen. 

Selv ser Lassesen frem til å ta fatt på jobb.

– Etter 18 år i ulike roller i Hurtigruten-konsernet der jeg har hatt gleden av å jobbe i et internasjonalt fagmiljø, er en rolle i PwC svært spennende, sier Lassesen i meldingen og fortsetter: 

– Kombinasjonen av strategisk og operasjonell erfaring fra et selskap som har vært igjennom en vesentlig transformasjon på tvers av hele verdikjeden, er en av mine styrker – og jeg håper og tror at jeg gjennom min erfaring og nettverk vil kunne bidra positivt for å bistå bedrifter og institusjoner, særlig i den nordlige landsdelen i disse omstillingsprosessene.

I tillegg til å bli partner og avdelingsleder skal Lassessen lede tjenesteområdet innen strategi i PwCs region Nord, som dekker området fra Trondheim og nordover.

Hun tiltrer i PwC fra 1. juli. 

Denne måneden tar PwC inn ytterligere 16 partnere, men ingen til advokatvirksomheten. Det opplyser de i et innlegg på LinkedIn. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også