Bull samarbeider med Autostore om nytt traineeprogram

Studenter vil både få oppgaver hos Bull og bli utplassert i den juridiske avdelingen til Autostore.
TEKNOLOGIADVOKAT: Bull-partner Kristian Foss. | Foto: Bull
TEKNOLOGIADVOKAT: Bull-partner Kristian Foss. | Foto: Bull

– Dette er en unik mulighet til å jobbe direkte med teknologien der den utvikles og leveres. Kombinasjonen av å jobbe både med et veletablert advokatfirma og ute i feltet hos et vellykket vekstselskap vil gi en trainee innsikt som en vanskelig kan opparbeide seg andre steder, sier partner Kristian Foss i Bull i en melding fra firmaet. 

Han jobber selv med teknologiavtaler og personvern. 

Det nye traineeoppholdet er fire uker langt.

Hos Bull vil studentene få oppgaver for faktiske kunder. Oppgavene kan være relatert til alt fra sky-avtaler og databehandleravtaler til cybersikkerhet.

– Vi jobber med noen av Norges mest anerkjente teknologibedrifter. I tillegg følger vi startup-landskapet tett og har samarbeid med noen av landets mest spennende oppstartfirmaer, sier Foss.

I tillegg vil studentene én til to ganger i uken bli utplassert i den juridiske avdelingen til Autostore, det norske teknologiselskapet som er mest kjent for å ha utviklet et robotsystem for vareplukking på lager. 

Dette er det andre spesialiserte traineeprogrammet firmaet lanserer. Fra før av tilbyr Bull stilling som kulturtrainee. Den retter seg mot studenter som ønsker ekstra innsikt i områdene merkevarerett, immaterialrett og media, kultur og underholdning.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også