Ræder-partneren var i en årrekke sentral i utviklingen av Bjørvika. Nå får hun en tilsvarende rolle i Bergen

Eva Hagen blir styreleder i Dokken utvikling, som skal drive frem utviklingen av den nye bydelen i det nåværende havneområdet Dokken i Bergen sentrum.
SKAL UTVIKLE NY BYDEL: Ræder-partner Eva Hagen blir styreleder for Dokken utvikling. | Foto: Advokatfirmaet Ræder
SKAL UTVIKLE NY BYDEL: Ræder-partner Eva Hagen blir styreleder for Dokken utvikling. | Foto: Advokatfirmaet Ræder

Det opplyser Bergen kommune i en pressemelding.

– Jeg setter stor pris på at jeg får være med å bidra i arbeidet med transformasjonen av Dokken. Jeg gleder meg veldig til å se denne nye bydelen utvikle seg i årene som kommer. Nå starter arbeidet med å bygge videre på det gode og spennende grunnlaget arealstrategien gir, og slik at vi får en utvikling av området som er bærekraftig både miljømessig, sosial og økonomisk, uttaler den påtroppende styrelederen i pressemeldingen.

Advokat Hagen har siden 2019 vært partner i Ræder. Hun har lang erfaring som eiendomsbesitter, forvalter og utvikler av flere byutviklingsområder.

Fra 2007 til 2016 var hun administrerende direktør i Hav Eiendom, som har vært en viktig eiendomsutvikler i Bjørvika. Hun har også vært styreleder i både Trosvikstranda Utvikling og Sørsida Utvikling, og styremedlem i Stavanger Utvikling, og hatt en rekke verv i andre eiendomsselskap.

Styreleder Hagen får med seg Mona Ingebrigtsen og Sverre Landmark som styremedlemmer i Dokken utvikling, går det frem av pressemeldingen.

Ingebrigtsen er sivilingeniør og var fra 2010 til 2022 administrerende direktør i Oslo Areal. Landmark har bakgrunn som advokat og har tidligere vært markedsdirektør og direktør samfunn og plan i Aspelin Ramm Eiendom.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også