Ottar Egset skal styre Føyen-skuta videre

Den nye managing partneren har vært i advokatfirmaet i over 30 år.
NY MANAGING PARTNER: Ottar Egset er ny managing partner i Føyen. | Foto: Føyen
NY MANAGING PARTNER: Ottar Egset er ny managing partner i Føyen. | Foto: Føyen

Ottar Egset overtar som ny managing partner i Føyen etter Knut Glad, opplyser advokatfirmaet i en pressemelding. Glad har vært managing partner siden 2019. 

– Knut Glad har ledet firmaet stødig i disse årene, særlig gjennom en utfordrende tid med pandemi. Hans dedikasjon og entusiasme er noe hele firmaet har satt stor pris på. Vi ser frem til å få han fullt tilbake som advokat med særlig fokus på områdene IP, digitalisering, telekom og selskapstransaksjoner, uttaler styreleder Knut Fiane.

Føyen har slitt med topplinjeveksten etter omsetningsrekorden på 182,3 millioner kroner i 2019. I 2022 endte omsetningen i Føyen på 170 millioner kroner. Advokatfirmaet leverte også sitt svakeste årsresultat i fjor siden 2017, med 54,3 millioner kroner.

Nå skal Egset prøve å få fart på Føyen. Han har erfaring som partner i advokatfirmaets eiendomsavdeling, og har i tillegg vært styreleder i firmaet over flere perioder, informeres det om i pressemeldingen. Han kom til Føyen allerede i 1991, og har tilbrakt hele yrkeskarrieren i advokatfirmaet.

– Vi er svært glade for at Ottar Egset har takket ja til å lede firmaet fremover. I tillegg til å være en dyktig og respektert advokat er Ottar er en dedikert kollega med et stort engasjement for firmaet. Vi er sikre på at han vil bidra til at Føyen utvikler seg videre til beste for våre kunder og ansatte, avslutter Knut Fiane.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også