Bing Hodneland og Ræder fusjonerer

Det nye advokatfirmaet skal hete Ræder Bing.
FORENER KREFTER: Managing partner Tone Kaarbø i Ræder og managing partner Alf Kåre Knudsen i Bing Hodneland slår seg sammen. | Foto: Bing Hodneland/Ræder
FORENER KREFTER: Managing partner Tone Kaarbø i Ræder og managing partner Alf Kåre Knudsen i Bing Hodneland slår seg sammen. | Foto: Bing Hodneland/Ræder

Det opplyser Bing Hodneland og Ræder i en melding onsdag kveld.

Ræder Bing får en omsetning på godt over 250 millioner kroner i året. Det gjør at advokatfirmaet blir blant Norges 20 største i bransjen, ifølge AdvokatWatchs oversikt. 

Rundt 110 medarbeidere vil jobbe i det nye advokatfirmaet, som skal fortsette sin drift i Ræders lokaler i Bjørvika.

– Å styrke vår posisjon i markedet er viktig for oss. Ved å ha en slik størrelse på virksomheten er vi mer robuste, har større markedsmessig kraft og vi vil dermed også utvide tilbudet til kundene våre, uttaler managing partner Alf Kåre Knudsen i Bing Hodneland. 

– Firmaene deler det samme verdigrunnlaget og har mange likhetstrekk. Gjennom å forene krefter får vi også større faglige miljøer, og vil tiltrekke oss enda flere dyktige kollegaer, sier managing partner Tone Kaarbø i Ræder.

Det er for øvrig Kaarbø som er tiltenkt rollen som managing partner også i Ræder Bing.

I meldingen nevnes det at advokatfirmaene har sterke avdelinger innenfor eiendom, IT/tech og underholdning og har også spisskompetanse innen handel, transport, finans, immaterialrett, forsikring og personvern.

– Gjennom sammenslåingen får vi utnyttet det fulle potensialet som ligger i begge organisasjonene, og særlig i skjæringspunktet eiendom, skatt/avgift og transaksjoner, sier Tone Kaarbø. 

– Det har underveis i prosessen blitt tydelig at dette er to aktører som passer svært godt sammen, så vi er veldig glade for at sammenslåingen nå er et faktum, sier Alf Kåre Knudsen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også