Partner i Bing Hodneland flytter på seg – vil videreutvikle oppdragstype

Bing-Hodneland partner Mathias Lillengen går til nisjefirma.
NY TILVÆRELSE: Mathias Lilleengen i Bing Hodneland går inn i et nytt partnerskap til høsten. | Foto: Bing Hodneland
NY TILVÆRELSE: Mathias Lilleengen i Bing Hodneland går inn i et nytt partnerskap til høsten. | Foto: Bing Hodneland

Mathias Lilleengen har vært partner i Bing Hodneland siden 2016, og ledet IT og media-avdelingen i advokatfirmaet. Han bistår blant annet innen idrettsjuss, og er også voldgiftsdommer i Court of Arbitration for Sport (CAS).

Og det er sportsbiten som nå fører han til Kleven & Kristensen i Oslo som omtaler seg selv som «Norges ledende advokatfirma innen idrettsjuss».

– Etter åtte år som partner i Bing Hodneland var tiden moden for å flytte til Kleven & Kristensen. De siste årene har jeg hatt en økning av sportsrelaterte oppdrag, blant annet voldgiftsoppdrag for CAS, og jeg ønsker å videreutvikle dette, sier Lilleengen til AdvokatWatch, og legger til at han kan tenke seg et bedre sted å gjøre dette enn i nettopp Kleven & Kristensen.

– Samtidig viderefører jeg min portefølje innen kultur- og mediebransjen. Med min inntreden utvides firmaets nedslagsfelt til kultur- og mediefeltet, og ikke minste forlagsbransjen. Vi ser likt på muligheter i fremtiden, inkludert tro på at lettdrevne, kompetente advokatfirma med nisjespesialisering ikke går av moten, sier han videre.

Kleven & Kristensen omsatte for ni millioner kroner i fjor, og består av partnerne Pål Kleven, Tomas Ø. Kristensen og Morten Justad Johansen.

– Det er svært hyggelig å kunne ønske Mathias Lilleengen velkommen. Hans erfaring og kompetanse vil være et viktig bidrag til vår videre satsning innen idrett, samtidig som det utvider firmaets portefølje innen kultur- og mediefeltet. Vi er svært glade for å få ham med, og han går rett inn på A-laget, uttaler Kristensen.

Lilleengen tiltrer som partner 1. oktober.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også