Kogstad Lunde & Co landet millionkontrakt

Statens pensjonskasse har valgt advokatfirmaet Kogstad Lunde & Co som ny leverandør av juridiske tjenester. 
VANT: Senior partner Trond Werner Lunde og resten av gjengen i Kogstad Lunde & Co har vunnet en rammeavtale med Statens pensjonskasse. | Foto: Stian Olsen/AdvokatWatch
VANT: Senior partner Trond Werner Lunde og resten av gjengen i Kogstad Lunde & Co har vunnet en rammeavtale med Statens pensjonskasse. | Foto: Stian Olsen/AdvokatWatch

Det viser en kunngjøring i Doffin

Statens pensjonskasse (SPK) deler i oppdragsbeskrivelsen at formålet med anskaffelsen var å inngå rammeavtale med én leverandør som innehar fagressurser med dokumentert spisskompetanse og solid erfaring med personskadeerstatning. Avtalen skal primært sikre SPK, seksjon forsikring, effektiv tilgang på juridisk bistand i personskadesaker og kan også gjelde krav om erstatning etter særordningene for forsvarspersonell. 

«I perioder kan det oppstå behov for ekstern bistand til operativ rådgivning og faglig internrevisjon (for eksempel gjennomgang av saker). Behovet kan oppstå av ulike grunner f.eks. kompleksitet, ekstraordinære saker og inhabilitet. Det kan, blant annet av sikkerhetsmessige grunner, være behov for tilstedeværelse i SPKs lokaler. Bistandsbehovet kan omfatte alle type saker, både behandling av komplekse krav etter yrkesskadeforsikringsloven, bilansvarsloven og krav om erstatning etter særordningene i forsvaret. Behovet for bistand vil kunne variere betydelig fra år til år», lyder oppdragsbeskrivelsen videre. 

En del av avtalen er at det også kan bli aktuelt med annen type bistand i form av rådgivning. 

SPK mottok tre tilbud i den åpne anbudskonkurransen, og har nå valgt advokatfirmaet Kogstad Lunde & Co som leverandør av de juridiske tjenestene. 

Kontrakten har en varighet på to år med opsjon på forlengelse ytterligere to år, ett år av gangen. Rammeavtalens estimerte totalverdi er på fire millioner kroner. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også