Først forlot én advokat firmaet. Nå følger en annen etter: – Vi bryr oss lite om det

Torbjørn Nervik går fra Advokatene Lea, Haavik og Helland til Haver. – Uproblematisk for oss, sier firmaet han forlater.
BYTTER JOBB: Torbjørn Nervik forlater Advokatene Lea, Haavik og Helland til fordel for Haver. | Foto: Haver
BYTTER JOBB: Torbjørn Nervik forlater Advokatene Lea, Haavik og Helland til fordel for Haver. | Foto: Haver

I juni meldte Christoffer A. Falkeid, som var kontorfelle hos Advokatene Lea, Haavik, Helland og Falkeid, overgang til Haver, hvor han ble partner.

Nå går Torbjørn Nervik samme vei og blir advokat i Haver.

– Det er en sammensatt vurdering som gjør at jeg nå velger å flytte på meg. Jeg har kommet til den konklusjonen at når alt kommer til alt, så er dette det riktige valget for framtida. Først og fremst synes jeg det er svært spennende å få være med på en nyetablering fra start, og så ser jeg fram til å få bryne meg på en annen måte å jobbe på, sier Nervik til Haugesunds Avis, som var først ute med å omtale at han nå bytter arbeidsgiver.

Tirsdag bekrefter også Haver overgangen på sin LinkedIn-side.

Nervik jobber innen et bredt spekter av Havers kompetanseområder, har særlig erfaring med rettsområdene fast eiendom, skatterett og selskapsrett, og vil styrke firmaet innen prosedyre og tvisteløsning, opplyser Haver.

Overgangen påvirker ikke Lea, Haavik og Helland, ifølge Erik Lea.

– Christoffer A. Falkeid valgte å gå til et annet advokatfirma og hans nære venn Torbjørn Nervik fulgte etter. Det er helt uproblematisk for vårt advokatkontor. Vi bryr oss lite om det. Tvert om, endring skaper nye muligheter. Vi har mange dyktige og erfarne advokater i vårt firma, og vi ser lyst på framtiden, skriver Lea i en SMS til Haugesunds Avis.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også