Nå er Wiersholm på plass i nyoppussede kontorlokaler i Trondheim: – Viktig for vår satsing videre i regionen

Wiersholm har flyttet inn i Toldboden på Brattørkaia i Trondheim.
I TOLDBODEN: Morten Goller (t.h.), Jon Martin Atkinson og Inge Ekker Bartnes gleder seg over nye lokaler. | Foto: Wiersholm
I TOLDBODEN: Morten Goller (t.h.), Jon Martin Atkinson og Inge Ekker Bartnes gleder seg over nye lokaler. | Foto: Wiersholm

Det opplyser advokatfirmaet på sine hjemmesider

Wiersholm har siden etableringen i Trondheim i fjor høst hatt midlertidige kontorer i Powerhouse Brattørkaia i påvente av ferdigstillelse av nye lokaler i Toldboden. Gårdeier Entra har, i tett dialog med Byantikvaren, oppgradert og modernisert bygget som ble oppført for Tolletaten for over 100 år siden.

– Vi er veldig stolte over være på plass i det som må være et av Norges flotteste kontorbygg. Her gleder vi oss til å ta imot flere ansatte og klienter i tiden fremover, sier partner Inge Ekker Bartnes, som har fulgt oppussingen.

Fra Toldboden er det gangavstand til buss, tog og hurtigbåt.

– Endelig har vi fått oss et «hjem» her i Trondheim. Trivelige lokaler og perfekt beliggenhet, midt i smørøyet, sier Jon Martin Atkinson, som ble partner i Wiersholm da advokatfirmaet etablerte seg i Trondheim.

Managing partner Morten Goller var også til stede under innflyttingen.

– Det er veldig hyggelig å være her og få oppleve de nye lokalene, som jeg synes er blitt utrolig fine. Det er bra for oss å være på plass i egne lokaler og viktig for vår satsing videre i Trondheimsregionen, sier Wiersholm-sjefen.

Fremover skal blant andre Telenor Software Lab og Sjømat Norge flytte inn i Toldboden. Bygget skal også huse en egen restaurant med kafé og kantine.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også