BDO Advokater skal gjennomføre relasjonsanalyse for Statsbygg

– BDO kom med det beste tilbudet og vi var veldig trygge på en god gjennomføringsevne, sier HR-sjef i Statsbygg, Jan Ombudstvedt.
VANT AVTALE: Partner og leder for RAS (Risk Advisory Services) i BDO, Henrik Dagestad (t.v.) og Ida Seljeskog, senior manager i RAS. | Foto: BDO
VANT AVTALE: Partner og leder for RAS (Risk Advisory Services) i BDO, Henrik Dagestad (t.v.) og Ida Seljeskog, senior manager i RAS. | Foto: BDO

Det opplyser BDO i en melding på sine hjemmesider. 

Som en del av arbeidet med å forebygge korrupsjon og misligheter ba Statsbygg flere aktører om et tilbud for å få gjennomført en relasjonsanalyse. Valget falt på BDO Advokater, skriver de. 

BDO utdyper at relasjonsanalyser, som det de skal gjennomføre for Statsbygg, gir en oversikt over relasjoner til virksomhetens leverandører, slik at man kan håndtere risikoen det utgjør. 

– Vi opplever at relasjonsanalysene er en viktig del av vårt bevisstgjøringsarbeid knyttet til habilitet, sier HR-sjef i Statsbygg, Jan Ombudstvedt. 

Han trekker videre frem at Statsbygg, som en stor offentlig innkjøper, er særlig opptatt av å ha ryddige forhold til habilitet.

– Den siste tiden har vi sett flere eksempler som viser hvor viktig det er å ha kjennskap til relasjoner. At en stor aktør som Statsbygg tar samfunnsansvar og aktivt jobber med problemstillinger rundt habilitet tenker vi er veldig viktig, sier Ida Seljeskog fra BDO, som er senior manager i RAS (Risk Advisory Services) og fagansvarlig for tjenester knyttet til forebygging av økonomisk kriminalitet i BDO. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også