BDO leverte tilbud på revisjonstjenester til Norges Blindeforbund i form av en podkast: – Vi må tørre å tenke kreativt

BDO er gjenvalgt som revisor for Norges Blindeforbund. Da tilbudet skulle leveres, valgte revisjonsselskapet å levere det både skriftlig og i lydformat.
INNSPILLING: Terje Eggum Adolfsen (t.v.), Cathrine Sæther Karlsen og Guner Karagülle Selboe spilte inn tilbudet fra BDO. | Foto: Sindre Lien Rildå / BDO
INNSPILLING: Terje Eggum Adolfsen (t.v.), Cathrine Sæther Karlsen og Guner Karagülle Selboe spilte inn tilbudet fra BDO. | Foto: Sindre Lien Rildå / BDO

Det forteller BDO på sine hjemmesider.

– At de leverte tilbudet i lydformat i tillegg til det skriftlige, var et kreativt grep vi satte pris på, sier Per Inge Bjerknes, som er generalsekretær i Norges Blindeforbund, om det noe utradisjonelle grepet revisjonsselskapet gikk for.

Det var de to revisjonspartnerne Terje Eggum Adolfsen og Cathrine Sæther Karlsen, samt manager Guner Karagülle Selboe, som spilte inn tilbudet.

Adolfsen forteller at de ønsket å presentere teamet på en ny måte.

– Det finnes hjelpemidler som leser opp tekst for blinde og svaksynte. I vårt tilfelle var det mye bedre at de fikk høre våre stemmer fortelle, sier Adolfsen.

– Vi må tørre å tenke kreativt når vi utarbeider tilbud, og gå utenfor boksen for å skille oss ut. For å gjøre det riktig må vi sette oss inn i kundens behov og vise at vi tar kunden på alvor, oppsummerer revisjonspartner Adolfsen.

Norges Blindeforbund er blinde og svaksyntes interesse- og serviceorganisasjon i Norge. Organisasjonens overordnede mål er samfunnsmessig likestilling for blinde, svaksynte og andre grupper funksjonshemmede. Blindeforbundet har i dag 8300 medlemmer.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også