Nå har gründeren ansatt sin første advokat

Advokaten kommer fra Codex.
NY SENIORADVOKAT: Christina Thorstensen har fått seg ny jobb. | Foto: Advokatfirmaet Torgersen
NY SENIORADVOKAT: Christina Thorstensen har fått seg ny jobb. | Foto: Advokatfirmaet Torgersen

I mars 2022 intervjuet AdvokatWatch Anette Torgersen som driver Advokatfirmaet Torgersen AS, som har spesialisert seg innen personskadeerstatning, voldsoffererstatning og trygderett. 

Den gang snakket Torgersen om at hun ønsket å skape et større advokatmiljø i firmaet, men at det skulle skje steg for steg. 

I dag består firmaet av totalt seks medarbeidere, inkludert senioradvokat Christina Thorstensen, som nylig ble ansatt. Hun er for øvrig den første advokaten Torgersen ansetter. 

– Thorstensen har mange års erfaring som prosedyreadvokat hos Helseklage, fagansvarlig hos Norsk pasientskadeerstatning, samt erfaring fra advokatfirma hvor hun har jobbet mye med yrkesskader, trafikkskader, pasientskader og trygderett., skriver Advokatfirmaet Torgersen AS på sine nettsider.

Thorstensen kommer fra stilling som senioradvokat i Codex Advokat Oslo. Anette Torgersen har selv bakgrunn fra Codex, men det var før Thorstensen startet i advokatfirmaet.

I fjor omsatte Advokatfirmaet Torgersen, som har kontor i Asker, for 4,7 millioner kroner. Årsresultatet endte på 2,3 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også