Føyen skal levere juridisk bistand til interkommunalt selskap som skal investere 2,3 milliarder kroner

Movar IKS har valgt Føyen som leverandør av juridiske tjenester.
VANT KONTRAKT: Føyen er valgt som ny leverandør av juridiske tjenester til Movar IKS. | Foto: Aleksander Losnegård/AdvokatWatch
VANT KONTRAKT: Føyen er valgt som ny leverandør av juridiske tjenester til Movar IKS. | Foto: Aleksander Losnegård/AdvokatWatch

Det viser en kunngjøring i Doffin

«Movar IKS skal innenfor fagområdene vann, avløp, renovasjon samt brann og redning, investere ca. 2300 millioner innen 2027. Flere av prosjektene er flerfaglige og komplekse og vi ønsker i den forbindelse å inngå en rammeavtale med en leverandør for å bistå oss med juridisk ekspertise», lyder oppdragsbeskrivelsen. 

Movar er et interkommunalt selskap som eies av de fire kommunene Vestby, Våler, Moss og Råde. Selskapet leverer tjenester innen vann og avløp, avfall og brann/redning i Mosseregionen.

Videre skriver oppdragsgiveren at de har en rammeavtale for juridiske tjenester som utløp i august. Denne leverandøren skal sluttføre de prosjektene som er påbegynt i den eksisterende avtalens varighet.

Ny leverandør er valgt, og det er Føyen som stikker av med rammeavtalen. Kontrakten har en verdi på 1,7 millioner kroner, og en varighet på to år med opsjon om forlengelse et år av gangen i to år. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også