Christine Haugstvedt Downing i Deloitte Advokatfirma er vinneren av Advokatforeningens talentpris

Hun får prisen for sitt arbeid med rekruttering og inkludering.
VANT: Advokat Christine Haugstvedt Downing, som er partner i Deloitte Advokatfirma. | Foto: Deloitte
VANT: Advokat Christine Haugstvedt Downing, som er partner i Deloitte Advokatfirma. | Foto: Deloitte

Downing mottok prisen under Advokatforeningens årstalearrangement, som fant sted på ærverdige Grand Hotel i Oslo sentrum torsdag kveld.

Juryen mener at advokat Downing gjennom sitt arbeid med rekruttering og inkludering har klart å møte forventingene til de unge som er opptatt av at deres arbeidsplass skal speile mangfoldet som finnes i samfunnet ellers.

Downing er eiendomsadvokat, og har ledet Deloitte Advokatfirma Vest siden 2019. Den 45 år gamle partneren i advokatfirmaet har vært med på å bygge opp både kontoret i Bergen og Deloittes nasjonale eiendomsteam. 

Ifølge juryen beskrives Downing som en inkluderende og engasjert leder.

Juryen «legger merke til at Christine ser behovet for å rekruttere et bredt mangfold av talenter. Hun har blant annet vært med på å bygge opp fagmiljøet innenfor bærekraft i Deloitte, og vært sentral i rekrutteringen. I tillegg er hun opptatt av å øke sin kompetanse som en inkluderende leder. Hun har blant annet vært med i et omvendt mentorprogram, hvor hun som mentee sammen med en flerkulturell, ung mentor, utforsket blant annet ubevisste holdninger, og utfordringer og målsettinger innen mangfold». 

Juryen til prisen har bestått av Ingebjørg Tønnessen (leder), Thea Susanne Skaug, Helle Cecilie Lineikro, Bartek Mioskowski og Hallvard Østgård.

De to andre nominerte til prisen var Johan Henrik Frøstrup, partner i Eurojuris Telemark, og Magnus Hellesylt, som er partner i Wiersholm.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også