Disse to vant Advokatforeningens talentpris 2022

Partner Anne-Sofie Rolfsjord i Bull mottar prisen som årets prinsipal, mens advokatfullmektig Anne Katrine Sletbakk Ramstad er kåret til årets advokatfullmektig.
Anne-Sofie Rolfsjord (t.v.) og Anne Katrine Sletbakk Ramstad. | Foto: Bull/Wiersholm
Anne-Sofie Rolfsjord (t.v.) og Anne Katrine Sletbakk Ramstad. | Foto: Bull/Wiersholm

Det ble klart da Advokatforeningens talentpris 2022 ble delt ut under foreningens årstale på Grand Hotel torsdag kveld.

– Prisen som årets prinsipal går til advokat Anne-Sofie Rolfsjord fra Bull, for blant annet å være en inkluderende og motiverende prinsipal som prioriterer opplæring og oppfølging og som gir ansvar og tillit til fullmektigene, heter det i en pressemelding.

Rolfsjord er faggruppeleder for private rettsforhold i Bull.

– Prisen som årets advokatfullmektig går til Anne Katrine Sletbakk Ramstad fra Wiersholm. Juryen mener at hennes store engasjement for grønne investeringer, og for måten hun inspirerer og inkluderer nye kollegaer er svært imponerende, står det videre.

Ifølge pressemeldingen har Advokatforeningen ønsket å nå bredere ut til advokater og advokatfullmektiger over hele landet. Det skal ha kommet inn flere forslag til talenter fra utenfor Oslos grenser, men årets  vinnere jobber altså i hovedstaden.

De andre nominerte prinsipalene var Børge A. Grøttjord i DLA Piper i Oslo og Robert Neverdal i Harris i Bergen. De andre nominerte advokatfullmektigene var Pamir Ehsas fra Brækhus Advokatfirma i Oslo og Wahid Shah fra Utdanningsforbundet i Oslo, opplyses det om.

Juryen ble ledet av Ingebjørg Tønnessen, som er dommer i Oslo tingrett. De andre jurymedlemmene var Thea Susanne Skaug, Brage Nordgård, Susan Arulanantham og Hallvard Østgård.

Jon Wessel-Aas i årstalen: – Spesialiserte advokater har blitt en forutsetning for optimaliserte transaksjoner 

Vant Advokatforeningens talentpris 2021 

Ble spurt om han opplever regjeringens budsjettforslag som illojalt: – Det var i hvert fall ikke i avtalens ånd

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev