Fem partnere går ut av Elden

Fem partnere forlater advokatfirmaet ved nyttår.
EN AV FEM: Sidsel Katralen, som var med på å forsvare Eirik Jensen, under prosedyrer i Jensen/Cappelen-saken i Borgarting lagmannsrett i 2019. Nå forlater hun Elden. | Foto: Terje Pedersen / NTB
EN AV FEM: Sidsel Katralen, som var med på å forsvare Eirik Jensen, under prosedyrer i Jensen/Cappelen-saken i Borgarting lagmannsrett i 2019. Nå forlater hun Elden. | Foto: Terje Pedersen / NTB

Tre av dem starter for seg selv, mens de to siste går til andre advokatfirmaer, skriver Finansavisen.

Sidsel Katralen og Gunhild Bergan etablerer kontorfellesskapet Bergan & Katralen. De har begge lyst til å prøve noe nytt, forteller de til avisen, etter henholdsvis 16 og 17 år i Elden, men ønsker å ha et godt samarbeid videre med firmaet.

Katralen er fast forsvarer ved Hallingdal tingrett og Borgarting lagmannsrett, mens Bergan har tilsvarende rolle ved Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett.

– Et naturlig tidspunkt

Gøran Møller-Christiansen, som har jobbet i Elden siden han fullførte jusstudiene i 2009, etablerer ved nyttår Advokatfirmaet GMC.

– Jeg ønsker å utvikle meg videre, og det er et naturlig tidspunkt for meg å gjøre det videre i mitt eget advokatfirma nå, sier Møller-Christiansen til Finansavisen.

Å jobbe i Elden har vært et privilegium, sier han. Når han nå starter for seg selv, er ambisjonen å fortsette kompetanseutviklingen han særskilt har innenfor store narkotikasaker og generell strafferett.

Følger etter tidligere kollega

Hugo R. Hansen blir partner i Flemmen & Co, som ble etablert av tidligere Elden-partner Christian Flemmen Johansen tidligere i år.

Hansen har vært i Elden i ti år, og er leder for faggruppen for tvisteløsning og prosedyre.

Offentlige anskaffelser, transaksjoner, fast eiendom, entrepriserett, arbeidsrett og insolvens er noe av det Hansen har jobbet med.

Den siste Elden-partneren som bytter jobb, er Kristian Gjendemsjø. Han går til KPMG Law.

Gjendemsjø arbeider med økonomisk strafferett, tvisteløsning, kontrakt- og erstatningssaker. 31-åringen har tidligere vært dommerfullmektig ved Aust-Agder tingrett.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også