Tre firmaer har signert millionavtaler med kommune

De tre firmaene skal lever juridiske tjenester innenfor blant annet offentlige anskaffelser, barnevernsrett, og plan- og bygningsloven. 
AVTALE: Tre firmaer har signert avtaler med Gran kommune, og skal levere juridiske tjenester til kommunene Gran og Lunner. | Foto: Terje Pedersen / NTB
AVTALE: Tre firmaer har signert avtaler med Gran kommune, og skal levere juridiske tjenester til kommunene Gran og Lunner. | Foto: Terje Pedersen / NTB

Innkjøpssamarbeidet på Hadeland har inngått de tre avtalene på vegne av Gran kommune, viser en kunngjøring i Doffin

Rammeavtalene ble utlyst gjennom en åpen anbudskonkurranse, hvor den opprinnelig var delt inn i fire delkontrakter som skal levere juridiske tjenester til kommunene Gran og Lunner. 

Avtalene skulle dekke kommunenes behov for advokattjenester generelt, advokattjenester til offentlige anskaffelser, advokattjenester innenfor barnevernsrett og advokattjenester innenfor området plan- og bygningsloven og alle kommunaltekniske fag. 

Det er nå signert tre delkontrakter med Campell & Co, advokat Ingrid M. Gundersen og Ryger advokatfirma. Førstnevnte sin kontrakt har en verdi på to millioner kroner, Gundersen sin har en verdi på fire millioner kroner og Ryger har signert en avtale til tre millioner kroner. 

Innkjøpssamarbeidet hadde estimert å bruke elleve millioner kroner, men den totale verdien på de tre avtalene havnet på ni millioner kroner. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også