Advokatfirmaer forlenger leie av 11.000 kvm på Aker Brygge

Både DLA Piper og CMS Kluge skal oppgradere lokalene sine på Aker Brygge.
FORNYER GAMLE LØFTER: På bildet er representanter fra advokatfirmaene og eiendomsselskapet, blant andre Kjetil Haare Johansen, managing partner i DLA Piper, NPROs markedsdirektør Ellen C. Kobro og CMS Kluges Managing Partner, Bjørnar Alterskjær. | Foto: Norwegian Property
FORNYER GAMLE LØFTER: På bildet er representanter fra advokatfirmaene og eiendomsselskapet, blant andre Kjetil Haare Johansen, managing partner i DLA Piper, NPROs markedsdirektør Ellen C. Kobro og CMS Kluges Managing Partner, Bjørnar Alterskjær. | Foto: Norwegian Property
Fabian Skalleberg Nilsen / EiendomsWatch

– Vi gjennomførte en grundig evaluering av ulike alternativer. Kombinasjonen av nærheten til sjø, yrende folkeliv, kontorer og møtelokaler med sentral beliggenhet og unik utforming, samt en av byens beste utsikter gjorde valget enkelt, sier Kjetil Haare Johansen, MP i DLA Piper, i en pressemelding fra næringseiendomsselskapet Norwegian Property.

Advokatfirmaet flyttet inn i Bryggegata 6 for ti år siden.

– Vi opplever ofte at internasjonale kunder, samarbeidspartnere og kollegaer trekker fram at våre kontorlokaler er blant verdens beste. Når vi nå forlenger vår leiekontrakt, gjennomfører vi samtidig en betydelig oppgradering og modernisering av lokalene for å imøtekomme nye behov for økt samhandling, og en mer moderne arbeidsform, sier Johansen.

Den andre leietakeren, CMS Kluge, trekker frem utsikten og bærekraft.

– Beliggenheten midt på Aker Brygge er unik med både liv på gateplan og brygga, samt med utsikt over hele indre fjord og Akershus festning. Det er kort avstand til kollektivknutepunkter og det meste av byen kan nås til fots eller på sykkel, noe som er viktig fra et miljøperspektiv, sier CMS Kluges managing partner, Bjørnar Alterskjær, i pressemeldingen fra NPRO.

Han er fornøyd med samarbeidet med næringseiendomsselskapet.

– Vi er imponerte over serviceinnstillingen vi blir møtt med, og er veldig fornøyde med hvordan vi i samarbeid har fått til utformingen av lokalene. Vi tar sikte på videre vekst, og er glade for å ha fått mer plass, sier Alterskjær.

NPRO oppgir at de nylig inngåtte avtalene, som totalt dekker over 11.000 kvadratmeter, representerer en betydelig og langsiktig forpliktelse.

– Vi gleder oss stort over at to av de fremstående advokatfirmaene på Aker Brygge, DLA Piper og CMS Kluge, har valgt å forlenge sine leieavtaler hos oss, uttaler markedsdirektør Ellen C. Kobro i Norwegian Property.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også