Haver har sikret seg nye kontorlokaler i Haugesund: – Historien sitter i veggene

På nyåret flytter Haver inn i Haraldsgata 125, som er kjent som bankbygget.
AVTALE: Haver har signert med Caiano Eiendom, noe dette håndtrykket mellom Haver-partner Roy Arne Eike og Antonie Pettersen fra Caiano Eiendom utenfor Haraldsgata 125 er et bevis på. | Foto: Haver
AVTALE: Haver har signert med Caiano Eiendom, noe dette håndtrykket mellom Haver-partner Roy Arne Eike og Antonie Pettersen fra Caiano Eiendom utenfor Haraldsgata 125 er et bevis på. | Foto: Haver

Det forteller Haver på sine hjemmesider.

Advokatfirmaet skal inn i toppetasjen i det ærverdige bankbygget.

– Vi er meget fornøyde med å ha funnet en mulighet for å etablere virksomheten i et historisk næringsbygg midt i hjertet av Haugesund, sier Haver-partner Roy Arne Eike, som ble en del av advokatfirmaet i sommer.

– Historien sitter i veggene. Her har det blitt skapt store verdier, og det er en oppgave vi er glade for å kunne videreføre. Her ser vi frem til å ta imot og bistå samarbeidspartnere, næringslivskontakter, klienter og andre aktører som jobber for å skape vekst og verdier i regionen vår, sier Eike videre.

Bygget Haver skal inn i, er fra første del av 1970-tallet. 

Totalt er eiendommen på cirka 7000 kvadratmeter. Både fasaden og høyden gjør eiendommen til et tydelig bygg i bybildet. Den huser i dag leietakere som DNB, Handelsbanken, Politiet og Advokatene Lea, Haavik & Helland.

Ved etableringen i Haugesund i sommer hentet Haver partner Christoffer A. Falkeid fra sistnevnte. I august tok advokat Torbjørn Nervik samme vei.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Photo: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Photo: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også