I år skal CMS Kluge ha flere egne arrangementer under Arendalsuka

Advokatfirmaet skal blant annet samarbeide med Knowit.
SPENT: Managing partner Bjørnar Alterskjær i CMS Kluge gleder seg til Arendalsuka. | Foto: CMS Kluge
SPENT: Managing partner Bjørnar Alterskjær i CMS Kluge gleder seg til Arendalsuka. | Foto: CMS Kluge

Det opplyser CMS Kluge i en pressemelding.

Advokatfirmaet planlegger å gjennomføre flere debatter i samarbeid med andre aktører under Arendalsuka, med fokus på temaene eiendom, energi, samferdsel og digitalisering, heter det i fredagens pressemelding.

CMS Kluge har meldt seg inn i Samferdselsteltet, et samarbeidsprosjektet i regi av Opplysningsrådet for veitrafikken som omfatter 47 organisasjoner.

Managing partner Bjørnar Alterskjær gleder seg stort til Arendalsuka.

– Dette er et samarbeid vi har store forventinger til. Å samarbeide med Samferdselsteltet, Opplysningsrådet for veitrafikken og Knowit under Arendalsuka er jeg sikker på at blir både spennende og lærerikt.

Arendalsuka arrangeres i år fra 12. til 16. august.

Debattlokalet til Knowit ligger på Torvet 10 i Arendal, og er til vanlig kontoret til det nordiske konsulentselskapets ansatte i byen. Det er Christer Kjellesvig som er hovedansvarlig for Knowit sine aktiviteter under Arendalsuka.

– Jeg opplever dette som en svært viktig og nyttig arena for oss. Ikke bare med tanke på det som skjer under selve uken. Erfaringen fra tidligere viser at tematikken vi tar opp og samarbeidet vi har med andre, også fortsetter etter Arendalsuka. Derfor gleder vi oss nå til å lage en spennende debatt sammen med CMS Kluge, uttaler Kjellesvig i pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også