Thommessen er det første advokatfirmaet som blir partner med Oslo Pride

Advokatfirmaet skal bistå Oslo Pride med juridiske pro bono-tjenester.
PARTNER: Thommesen inngår partnerskap med Oslo Pride. Bildet er fra fjorårets parade i hovedstaden. | Foto: Javad Parsa / NTB
PARTNER: Thommesen inngår partnerskap med Oslo Pride. Bildet er fra fjorårets parade i hovedstaden. | Foto: Javad Parsa / NTB

Thommessen har signert en samarbeidsavtale med Oslo Pride, skriver advokatfirmaet på sine nettsider

– Vi jobber aktivt for et miljø fritt for diskriminering, og hvor alle skal kunne være seg selv på jobb. Gjennom flere mangfoldskampanjer og -aktiviteter de siste årene, har det vært fantastisk å se det interne engasjementet for et inkluderende arbeidsmiljø, og hvordan vi sammen bidrar til å skape det miljøet og den kulturen vi ønsker å ha for at alle skal kunne være seg selv på jobb, sier HR-sjef Anne Bogen.

Hun er en del av Thommesens mangfolds- og inkluderingsutvalg, som ble etablert på slutten av 2022.

Thommessen blir det første advokatfirmaet blant Oslo Prides partnere, og skal bistå festivalen med juridiske pro bono-tjenester.

– Først og fremst er det utrolig spennende at vi får anledning til å jobbe med advokatbransjen. Vi har lenge ønsket å samarbeide med bransjen, og derfor er det ekstra givende at det er det fremste kontoret i Norge vi har fått med oss som partnere, sier Oslo Pride-leder Dan Bjørke.

– Thommessen er et av selskapene i advokatbransjen som virkelig tar mangfold og inkludering på alvor, og har en genuin ambisjon om å jobbe strategisk med tematikken, legger han til.

Oslo Pride, som går av stabelen 21. til 29. juni, har 50-års jubileum i år.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også