Sidsel Katralen om Elden-exit: – Det kan bli litt tyngre

Tidligere Elden-partner Sidsel Katralen driver nå for seg selv i kontorfelleskap med Gunhild Bergan.
FORSVARER: John Christian Elden og Sidsel Katralen avbildet under Eirik Jensen-saken i Borgarting lagmannsrett i 2019. | Foto: Terje Pedersen / NTB
FORSVARER: John Christian Elden og Sidsel Katralen avbildet under Eirik Jensen-saken i Borgarting lagmannsrett i 2019. | Foto: Terje Pedersen / NTB

I romjulen i fjor ble det kjent at fem partnere forlot Elden, deriblant Gunhild Bergan og Sidsel Katralen. Den erfarne duoen, med henholdsvis 17 og 16 år bak seg i Elden, har nå etablert kontorfellesskapet Advokatene Bergan og Katralen. Samarbeidet har kontor i Oslo og i Gol.

TIl lokalavisen Hallingdølen forteller Katralen at det var vemodig å forlate Elden, men at de to følte for å prøve noe eget. 

En utfordring sammenliknet med tiden i Elden, er at sakstilganget har blitt mindre, noe Katralen kommenterer.

– Det kan bli litt tyngre, sier Katralen, men legger til at etter to første månedene er hun ikke stresset når det gjelder tilfanget.

Tidligere har Katralen uttalt til Kapital Jus at de ville innlede et tettere samarbeid med advokatfirmaet Sigmond & Ysen etter oppstart av egen virksomhet. 

Ifølge nettsidene til det nye firmaet er Katralen fast forsvarer ved Buskerud tingrett og Borgarting lagmannsrett. Hun har bistått som forsvarer i flere høyprofilerte saker, blant annet som forsvarer for Eirik Jensen.

Bergan er også fast forsvarer ved Borgarting lagmannsrett, i tillegg til Oslo tingrett. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også