Christian Flemmen Johansens nye advokatfirma inngår samarbeid: – Det er opplagt at vi skal støtte idretten

Flemmen & Co, med tidligere Elden-partner Christian Flemmen Johansen i spissen, har inngått et samarbeid med Norges Vektløfterforbund (NVF).
SAMARBEID: Advokat Christian Flemmen Johansen og generalsekretær Svein-Erik Edvartsen i Norges Vektløfterforbund forener krefter. | Foto: Ane Natvig
SAMARBEID: Advokat Christian Flemmen Johansen og generalsekretær Svein-Erik Edvartsen i Norges Vektløfterforbund forener krefter. | Foto: Ane Natvig

Avtalen gjelder ut 2024, med mulighet for forlengelse, skriver NVF i en pressemelding på sine nettsider

– Advokatfirmaet Flemmen og Co oppfatter at Norges Vektløfterforbund er inne i en spennende periode med medaljekandidat i OL kommende sommer, VM på hjemmebane neste år, og flere unge spennende og talentfulle utøvere. Denne reisen ønsker vi å støtte og være en del av, sier Johansen, som selv har idrettsbakgrunn.

– Det er opplagt at vi skal støtte idretten med det vi kan og har til rådighet, legger han til.

Christian Flemmen Johansen startet opp sitt nye advokatfirma i september i fjor. Med seg ut av Elden fikk han advokat Stine Kalkvik Stenberg, i tillegg til Ane Natvig, som i dag er kontorsjef i Flemmen & Co. Senere kom også en annen tidligere Elden-partner, Hugo R. Hansen, inn i firmaet.

Ifølge Johansen bistår Flemmen & Co jevnlig større og mindre aktører med rådgivning innen idretts- og næringslivet, med tvisteløsning, forhandlinger og prosessoppdrag. Nå får altså NVF tilgang på den kompetansen, noe generalsekretær i Norges Vektløfterforbund, Svein Erik Edvartsen, er svært glad for.

– Det er helt fantastisk for oss at en av landets beste advokater ønsker å støtte oss både økonomisk og med juridisk rådgiving ved behov, sier Edvartsen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også