Ny nettavis for energibransjen er i gang

Watch Media lanserer i dag EnergiWatch. Næringslivsavisen skal følge selskapene og menneskene i den norske energibransjen.
Redaktør Anders Lie Brenna i EnergiWatch, sammen med journalistene Kjersti Nelson, Lars Heltne, Linda Sandvik og Harald Amdal. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen
Redaktør Anders Lie Brenna i EnergiWatch, sammen med journalistene Kjersti Nelson, Lars Heltne, Linda Sandvik og Harald Amdal. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen

Mediedekningen av den norske energibransjen trappes fra i dag opp når den nye næringslivsavisen EnergiWatch lanseres.

EnergiWatch, som er Watch Medias fjerde næringslivsavis i Norge, skal gi beslutningstagere og andre med interesse for energibransjen daglige nyheter om grønn energi, olje og gass, energipolitikk, teknologi og kraftmarkedet. Ambisjonen er å skape uavhengig og kritisk næringslivsjournalistikk for og om bransjen.

– Norge er en energinasjon, og energibransjen er den viktigste bransjen i norsk næringsliv. EnergiWatch skal lage næringslivsjournalistikk om hele bransjen, og det føles godt å komme i gang, sier redaktør Anders Lie Brenna.

En egen redaksjon med fem journalister skal gi leserne oversikt og innsikt i det som skjer i bransjen. Redaksjonen jobber i tett samspill med Watch Medias eksisterende norske aviser – AdvokatWatch, EiendomsWatch, FinansWatch og snart også MedWatch. Redaksjonen i Oslo vil i tillegg samarbeide med sin søsteravis i Danmark, og den engelske utgaven EnergyWatch.

– Med lanseringen av EnergiWatch tar vi et viktig steg videre for vår satsing i Norge. Anders har fått på plass et svært godt team, og jeg gleder meg til å se dem sette i gang. Nyhetsbildet er for tiden brennhett i energibransjen, så timingen kunne neppe vært særlig bedre, sier Øyvind Henriksen, nyhetsredaktør for Watch Media i Norge.

For å full tilgang til EnergiWatch må man være abonnent. Men alle som vil, kan teste tilgang til avisen i en gratisperiode. Det er også mulig å følge nettstedet gjennom to daglige nyhetsbrev.

EnergiWatch og Watch Media i Norge er en del av danske Watch Medier, et selskap eid av mediekonsernet JP/Politikens Hus. Watch Medier står bak fire norske bransjemedier, 16 danske bransjemedier, fire engelskspråklige bransjemedier og to finansmedier i Tyskland.

Watch Media lanserer ny nettavis om den norske helsebransjen

AdvokatWatch får ny søsteravis 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også