AdvokatWatch får ny søsteravis

Watch Media – selskapet bak AdvokatWatch – lanserer snart en ny nettavis i det norske markedet. EnergiWatch skal følge personer og bedrifter i den norske energibransjen tett.
REDAKTØREN: Anders Lie Brenna (48) blir redaktør for EnergiWatch. Brenna er en av landets mest erfarne energijournalister. | Foto: Linda Sandvik
REDAKTØREN: Anders Lie Brenna (48) blir redaktør for EnergiWatch. Brenna er en av landets mest erfarne energijournalister. | Foto: Linda Sandvik

Konkurransen om leserne i den norske energibransjen tilspisser seg når Watch Media i høst lanserer bransjemediet EnergiWatch, som vil gå tett på bedrifter og nøkkelpersoner i bransjen.

– Energibransjen er en uhyre viktig del av norsk næringsliv, og vi ser et stort potensiale i en uavhengig og ambisiøs redaksjonell nettavis, som tar hele bransjen på alvor. Som med våre andre medier vil fokus være på business-delen, og vi vil skrive om alt fra strategi, konkurranse og resultater til omstilling, rammevilkår og jobbskifter, sier Watch Medias internasjonale redaktør, Rasmus Emborg.

Økt konkurranse om leserne

Nyheten om lanseringen kommer kun dager etter at to andre aktører har varslet lanseringer knyttet til energimarkedet. Forrige uke ble det nye nettavisen Ocean24 lansert, og mandag publiserte EnergiNytt24 sin første artikkel. Mens sistnevnte retter seg mot forbrukerne, retter Ocean24 seg mot «bærekraftig energiutvikling på og relatert til havet». 

Watch Medias satsing, EnergiWatch, vil på sin side følge hele energibransjen. I likhet med AdvokatWatch vil redaksjonen i EnergiWatch jobbe for å gi leserne eksklusive nyheter og er overblikk over de viktigste historiene i bransjen.

Erfaren redaktør

EnergiWatch ledes av Anders Lie Brenna. 48-åringen er en av Norges mest erfarne energijournalister. Han har tidligere jobbet for blant annet enerWE og Europower, og har det seneste halve år vært norsk korrespondent for danske EnergiWatch.

– Vi skal dekke hele energibransjen, og være tett på menneskene og selskapene. Norge er en energinasjon, og vår ambisjon er å styrke dekningen av den norske energibransjen ved å gi våre lesere eksklusive nyheter og et overblikk over de viktigste bransjehistoriene. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Brenna.

EnergiWatch blir Watch Medias fjerde bransjeavis i Norge. Fra før utgis FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch. Watch Media driver også 16 bransjemedier i Danmark, inkludert den danske søsteravisen EnergiWatch, samt to medier i Tyskland.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også