Thommessen-fullmektig om sin egen rolle i stor innløsningssak: – Jeg fikk virkelig kjenne på det å bli tildelt et stort ansvar

Advokatfullmektig Bettina Thaulow Harto hadde spilte en sentral rolle da Thommessen bistod Schibsted-arvinger i en innløsningssak rett før jul.
Advokatfullmektig Bettina Thaulow Harto. | Foto: Thommessen
Advokatfullmektig Bettina Thaulow Harto. | Foto: Thommessen

Karina, Margrete og Susanne Nagell-Erichsen krevde 4,2 milliarder kroner i en arvestrid mot investeringsselskapet Blommenholm Industrier. Selskapet ble opprettet av søstrenes far, Tinius Nagell-Erichsen, for å ivareta eierskapet av Schibsted, ifølge Dagens Næringsliv.

Investeringsselskapet ble frifunnet.

– Våre klienter er selvsagt skuffet over dommen. Samtidig er vi glade for at partene parallelt har funnet en varig løsning på aksjonærkonflikten som innebærer at b-aksjene blir innløst. Utover dette er partene enige om å ikke uttale seg, uttalte Thommesen-partner Stig Berge, som representerte søstrene sammen med advokatfullmektig i tvistegruppen, Bettina Thaulow Harto.

I en sak publisert på Thommessens nettsider forteller Harto om hvordan det opplevdes å bistå i saken.

– I tillegg til å handle om interessant juss, hadde saken en side til kjente personer og selskaper. Saken involverte også store verdier, og det ble en del oppmerksomhet rundt den i media, sier hun.

Ifølge Thommessen delte Harto og partner Berge tiden i retten mellom seg cirka 50/50.

– Jeg fikk virkelig kjenne på det å bli tildelt et stort ansvar, noe som var motiverende og gøy. Jeg opplever at man i Thommessen blir fremmet overfor klient fra dag én, og det er minst like mye fokus på profilering av de yngre ansatte som av partnerne eller senioradvokatene, sier hun videre.

Thommessen-partner: – Det er viktig å være tydelig overfor kvinner om at de har det som trengs. Og at de blir spurt om de er interessert i å bli partnere

Thommessen har utviklet digital testamentløsning for Leger Uten Grenser

15 medarbeidere rykker opp i Thommessen  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også