AdvokatWatch

Grette med trippelsignering

Advokatene Fredrik Backer og Mari Rund Kværnhaug, og advokatfullmektigen Jørg Sondre Tomstad er Grettes nyansettelser.

Bak: Fast advokat, Fredrik Backer og Grettes managing partner, Jacob S. Bjønness-Jacobsen. Foran: Senioradvokat, Mari Rund Kværnhaug og advokatfullmektig, Jørg Sondre Tomstad. | Foto: Grette

Det melder Grette selv på LinkedIn.

Fredrik Backer var ferdigutdannet fra Universitetet i Oslo i 2017. Etter fullført utdanning startet han i BAHR som advokatfullmektig, hvor han jobbet frem til han startet som advokat i Rambøll Norge i 2020.

Nå er han ny fast advokat i Grette med spisskompetanse innenfor entreprise, bygg og anlegg, hvor han blir en del av firmaets avdeling for construction.

I tillegg til å være advokat har Backer også et svennebrev som tømrer. Dette er noe som gir han en unik innsikt i, og forståelse av, klients utfordringer og behov i bygge- og anleggsprosjekter, mener Grette.

Mari Rund Kværnhaug har siden hun var ferdigutdannet i 2010 jobbet i flere offentlige instanser. Etter utdanningen startet hun som førstekonsulent i Klagenemda for offentlige anskaffelser, før hun i 2012 var dommerfullmektig i tre år i Sør-Østerdal tingrett.

I 2015 fikk hun sin bevilling og har siden det jobbet i Oslo kommune som juridisk rådgiver, og vært fungerende seksjonsleder i ett år.

Kværnhaug er Grettes nyeste senioradvokat med spisskompetanse innenfor EU/EØS, konkurranse og statsstøtte. Hun er spesialisert innenfor offentlige anskaffelser og kontraktsrett, og har også erfaring med IKT-rett og personvern.

I tillegg til de to advokatene har Jørg Sondre Tomstad kommet inn som advokatfullmektig.

Tomstad fikk sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen i 2018. Samme år startet han som advokatfullmektig i advokatfirmaet Negota, hvor han har jobbet frem til han nå går over til Grette.

Tomstad har spesialisert seg innen entreprise- og tilvirkningskontrakter, og er tilknyttet Grettes avdeling for construction, sammen med Backer.

Grettes nye faste advokat: – De har et veldig ungt og spennende partnerskap

Blir ny partner i Grette: – Med Myre Bremset tar vi et nytt og tydelig steg 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch