Grette med trippelsignering

Advokatene Fredrik Backer og Mari Rund Kværnhaug, og advokatfullmektigen Jørg Sondre Tomstad er Grettes nyansettelser.
Bak: Fast advokat, Fredrik Backer og Grettes managing partner, Jacob S. Bjønness-Jacobsen. Foran: Senioradvokat, Mari Rund Kværnhaug og advokatfullmektig, Jørg Sondre Tomstad. | Foto: Grette
Bak: Fast advokat, Fredrik Backer og Grettes managing partner, Jacob S. Bjønness-Jacobsen. Foran: Senioradvokat, Mari Rund Kværnhaug og advokatfullmektig, Jørg Sondre Tomstad. | Foto: Grette

Det melder Grette selv på LinkedIn.

Fredrik Backer var ferdigutdannet fra Universitetet i Oslo i 2017. Etter fullført utdanning startet han i BAHR som advokatfullmektig, hvor han jobbet frem til han startet som advokat i Rambøll Norge i 2020.

Nå er han ny fast advokat i Grette med spisskompetanse innenfor entreprise, bygg og anlegg, hvor han blir en del av firmaets avdeling for construction.

I tillegg til å være advokat har Backer også et svennebrev som tømrer. Dette er noe som gir han en unik innsikt i, og forståelse av, klients utfordringer og behov i bygge- og anleggsprosjekter, mener Grette.

Mari Rund Kværnhaug har siden hun var ferdigutdannet i 2010 jobbet i flere offentlige instanser. Etter utdanningen startet hun som førstekonsulent i Klagenemda for offentlige anskaffelser, før hun i 2012 var dommerfullmektig i tre år i Sør-Østerdal tingrett.

I 2015 fikk hun sin bevilling og har siden det jobbet i Oslo kommune som juridisk rådgiver, og vært fungerende seksjonsleder i ett år.

Kværnhaug er Grettes nyeste senioradvokat med spisskompetanse innenfor EU/EØS, konkurranse og statsstøtte. Hun er spesialisert innenfor offentlige anskaffelser og kontraktsrett, og har også erfaring med IKT-rett og personvern.

I tillegg til de to advokatene har Jørg Sondre Tomstad kommet inn som advokatfullmektig.

Tomstad fikk sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen i 2018. Samme år startet han som advokatfullmektig i advokatfirmaet Negota, hvor han har jobbet frem til han nå går over til Grette.

Tomstad har spesialisert seg innen entreprise- og tilvirkningskontrakter, og er tilknyttet Grettes avdeling for construction, sammen med Backer.

Grettes nye faste advokat: – De har et veldig ungt og spennende partnerskap

Blir ny partner i Grette: – Med Myre Bremset tar vi et nytt og tydelig steg 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også