SANDS henter Hilde Lund fra regjeringsadvokaten

Hilde Lund blir special counsel i SANDS.
Hilde Lund har fått seg ny jobb i SANDS. | Foto: SANDS
Hilde Lund har fått seg ny jobb i SANDS. | Foto: SANDS

Hilde Lund forlater regjeringsadvokaten etter ni år, og blir special counsel i SANDS.

Lund er en erfaren rådgiver og prosedyreadvokat, som har prosedert en rekke små og store saker innen forskjellige fagområder, ifølge SANDS.

Hun fikk møterett for Høyesterett i 2016, og har tidligere jobbet som advokat i Wikborg Rein, samt vært dommerfullmektig ved Oslo tingrett.

–  Hun har også betydelig erfaring med forhandlinger/meklinger, både som representant for klient og som mekler. Hun ble oppnevnt til særskilt mekler hos Riksmekleren i juni 2019, og har etter det bistått Riksmekleren som medmekler i frontfagsoppgjøret i 2020, 2021 og nå nylig i 2022. I tillegg har hun ledet flere andre meklinger, opplyser SANDS.

Managing partner Oddbjørn Slinning i SANDS viser til at advokatfirmaet har en lang tradisjon som et sterkt prosedyrefirma, og at konfliktløsning og prosedyre er viktige satsningsområder også fremover.

– Lund vil med sin tunge faglige bakgrunn styrke vår posisjon ytterligere innenfor dette området. Hun har i tillegg personlige egenskaper som vi i SANDS verdsetter høyt. Vi ser frem til å få henne som ny kollega fra 1. mai, sier Slinning.

Tar over lederverv i SANDS: – Utrolig stolt

Omsetningsrekord for SANDS: Slik tok advokatfirmaet grep etter et tungt 2020

SANDS-partner: –Det er mer en livsstil enn en jobb, men det handler om å finne riktig balanse 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også