Hun var over 17 år i Wikborg Rein. Nå har Linn Hertwig Eidsheim blitt partner i et annet advokatfirma: – Hun vil styrke firmaets transaksjonsavdeling

Linn Hertwig Eidsheim er tilbake i forretningsadvokatbransjen.
Linn Hertwig Eidsheim har fått jobb. | Foto: HLT
Linn Hertwig Eidsheim har fått jobb. | Foto: HLT

Linn Hertwig Eidsheim startet som advokatfullmektig i Wikborg Rein i 2001, og ble partner i Norges andre største advokatfirma åtte år senere.

I 2012 uttalte Eidsheim, som da var 35 år, følgende til Bergensavisen om det å være en av landets yngste partnere:

– Når du først legger så mye tid og krefter i det, er det veldig kjekt å lykkes. Ekstra kjekt for et konkurransemenneske som meg.

Eidsheim har bakgrunn som konkurransesyklist, og forklarte også overfor avisen hvordan hun klarte å bli partner i ett av de største advokatfirmaene i Norge i så ung alder.

– Jeg har hatt svært kompetente mennesker rundt meg, som støttet meg i viktige veivalg innenfor fag og spesialisering. Jeg ble sparket litt bak samtidig som jeg fikk støtte og hjelp som ga meg selvtillit. Men det ligger også mye hardt arbeid bak, sa hun.

I september 2018 trådte hun ut av partnerskapet i Wikborg Rein, og begynte å jobbe som konsernadvokat i DNB. Hun jobbet i DNB i to år, og har den siste tiden vært selvstendig næringsdrivende, ifølge Eidsheims egen LinkedIn-profil.

Nå gjør hun imidlertid comeback som forretningsadvokat i HLT, som holder til på Bønes utenfor Bergen sentrum. Ifølge HLT går Eidsheim rett inn i partnerskapet til advokatfirmaet.

– Hun vil styrke firmaets transaksjonsavdeling med lang erfaring fra både norske og internasjonale transaksjoner, særlig innenfor finansiering/shipping offshore, skriver HLT om den nye partneren.

AdvokatWatch har bedt om en kommentar til saken fra Eidsheim.

Konsernadvokaten har jobbet med konkurranserett i over 20 år: – Bedre å lære opp interne advokater enn eksterne

Wikborg Rein har fått ny markedsføringssjef

Arild Støren Frick forlater Schjødt til fordel for Wikborg Rein 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også