Grunnlegger av Storeng, Beck & Due Lund blir partner i nytt firma

Advokat Arve Due Lund er ny partner i Advokatfirmaet Stray Vyrje & Co. Lund, som starter i den nye jobben onsdag, kommer fra partnertilværelse i Storeng, Beck & Due Lund.
Arve Due Lund. | Foto: Øyvind Haug/Storeng, Beck & Due Lund
Arve Due Lund. | Foto: Øyvind Haug/Storeng, Beck & Due Lund

– Vi er takknemlige for og stolte over at en kapasitet som Lund har valgt å fortsette karrieren sin hos oss. Advokatfirmaet er i utvikling og vi har brukt tiden under pandemien til å klargjøre for vekst. Lund vil med sin erfaring og kompetanse være en viktig ressurs i dette arbeidet, sier administrerende direktør Martin Norløff Twist i Stray Vyrje & Co (SVCO) i en pressemelding.

Lund har arbeidet som advokat siden 1986, og var med å etablere Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund i 1988.

«Han har lang erfaring innen både individuell og kollektiv arbeidsrett. Arve har bistått både enkeltstående arbeidstakere, norske og internasjonale selskaper, fagforeninger, kommuner og statlige virksomheter», heter det i pressemeldingen.

SVCO bistår næringsdrivende, organisasjoner og private innenfor et bredt spekter av områder. Ifølge pressemeldingen har advokatfirmaet bred erfaring med forretningsjus og privatrett, sport, og immaterielle rettigheter.

– Med Lunds ankomst tydeliggjøres vår satsing på arbeidsrett, sport og immaterielle rettigheter. Vi har tatt oss god tid i prosessen med å finne vår nye partner og er svært fornøyd med utfallet. Lund vil tilføre oss kompetanse, klienter og entusiasme i den videre utviklingen av SVCO, sier advokat og styreleder Magnus Stray Vyrje.

AdvokatWatch har bedt om en kommentar til Lunds avgang fra daglig leder Olaug Merete Dybedal i Storeng, Beck & Due Lund.

– Vi ønsker Arve Due Lund alt godt. Han har vært en stor kapasitet gjennom mange år, og var en av grunnleggerne sammen med Nils H. Storeng som fortsatt er partner hos oss. Dette er ikke noe som påvirker vår drift eller firma. Vi får tilbake en annen stor kapasitet i Terje G. Andersen som starter 1.september, skriver hun i en e-post.

AdvokatWatch har tidligere omtalt, at Andersen blir partner i firmaet.

Avslører partner-comeback 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også