Han er ny partner i Wikborg Rein

Christian Backe forlater Arntzen de Besche, og blir en del av partnerskapet til Wikborg Rein.
Christian Backe er blitt partner i Wikborg Rein | Foto: Arntzen de Besche
Christian Backe er blitt partner i Wikborg Rein | Foto: Arntzen de Besche

Det opplyser Backe selv på LinkedIn.

Han har vært partner i Arntzen de Besche siden 2019. Før det var han advokatfullmektig og advokat i BAHR siden 2007, bare avbrutt av en periode som dommerfullmektig ved Oslo tingrett.

– Tusen takk til kollegaer og Arntzen de Besche for en veldig fin tid, og ikke minst takk til Wikborg Rein for varm velkomst. Nå gleder jeg meg over å være del av Wikborg Reins sterke og veldig hyggelige arbeidsretts-team, skriver Backe på LinkedIn.

Backe beskrives slik på nettsidene av sin nye arbeidsgiver:

– Han jobber med et bredt spekter av arbeids- og pensjonsrettslige problemstillinger. Blant annet har han omfattende erfaring med å bistå arbeidsgivere i forbindelse med omomorganisering og endring av virksomheter, inkludert virksomhetsoverdragelser og nedbemanning.

– Han bistår også jevnlig i spørsmål knyttet til midlertidig arbeidskraft og innleieforhold, og har betydelig erfaring med å bistå arbeidsgivere i å håndtere varslingssaker, heter det videre.

Dette er den andre partneren Wikborg Rein henter på kort tid. I begynnelsen av forrige måned kunne AdvokatWatch fortelle at Arild Støren Frick forlot Schjødt til fordel for Wikborg Rein. Frick er tilknyttet advokatfirmaets fagområde for M&A.

Dette er de 200 største advokatfirmaene i Norge

Hun var over 17 år i Wikborg Rein. Nå har Linn Hertwig Eidsheim blitt partner i et annet advokatfirma: – Hun vil styrke firmaets transaksjonsavdeling

Wikborg Rein har fått ny markedsføringssjef 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også