Disse to blir partnere i Grette

1. juli tiltrådte Johan Christian Kongsli og Erik Alsvik Skogsbakken som partnere i Grette.
NYE PARTNERE I GRETTE: John Christian Kongsli og Erik Alsvik Skogsbakken. | Foto: Grette
NYE PARTNERE I GRETTE: John Christian Kongsli og Erik Alsvik Skogsbakken. | Foto: Grette

Det opplyser advokatfirmaet på LinkedIn.

Kongsli har vært i Grette siden 2009, og gått gradene fra advokatfullmektig.

– Han jobber med rådgivning til banker, sparebanker og andre finansinstitusjoner i forbindelse med utstedelse av obligasjoner med fortrinnsrett, inngåelse av derivatavtaler, utarbeidelse av lånedokumentasjon og due diligence gjennomgang ved oppkjøp og fusjoner og spørsmål omkring kapitalkrav og andre regulatoriske spørsmål, skriver Grette på sine nettsider.

Han fullførte sin master i rettsvitenskap i 2005. Han har også en bachelorgrad i astrofysikk og sosialøkonomi ved Williams College i Massachusetts, USA.

Skogsbakken på sin side ble en del av Grette i 2014. Han har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo året før.

– Skogsbakken arbeider hovedsakelig med låne- og gjeldsforhold. Han har bred erfaring med etablering, forhandling og restrukturering av bilaterale og syndikerte nasjonale og internasjonale banklån, EMTN-programmer og individuelle obligasjonsutstedelser, samt etablering av sikkerheter og garantirettslige problemstillinger, opplyser advokatfirmaet.

Grette opplyser samtidig tirsdag morgen om en rekke opprykk andre opprykk.

Lise Opsvik, Christoffer Olstad Simonsen, Emma Bergerud Pettersen, Kristine Høivik Smedsrud, Maja Berthelsen Lindgren, Mariell Gabrielsen og Siri Sørhøy rykker opp som senioradvokater.

Anders Lien, Elisa Eichstetter, Frida Hjelde Busund, Kathrine Nesbakken, Sanna Emilie Jensen Karlsrud og Tellef Magnus Sandnes blir faste advokater.

Grette har utvidet avtale med bransjeorganisasjon

Stortingets Grette-regning har kommet opp i 4,5 millioner kroner: – Vi kommer ikke til å bruke eksterne advokater på dette fremover

Disse advokatfirmaene vokste mest – og disse hadde størst tilbakegang 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også